Antra Stafecka sirsnīgi sveic mīļoto vīrieti un dalās ar neredzētiem kadriem

© Dmitrijs Suļžics/F64

Dziedātāja Antra Stafecka soctīklos veltījusi sirsnīgus vārdus savam mīļotajam vīrietim un dalījusies ar neredzētiem kadriem no ģimenes dzīves.

Šonedēļ dziedātājas Antras Stafeckas mīļotais vīrietis, mūziķis Jānis Čubars atzīmēja dzimšanas dienu un dziedātāja soctīklos veltījusi viņam īpašu ierakstu.

"Daudz laimes Tev, mans dzīves draugs! Mans Jānis. Mēģināju atrast bildes, kuras neviens nebūs redzējis. Jā, par dažām varbūt uz mani bārsies, bet tas jau arī Tevi padara par vēl foršāku. Ar Tevi man nebūs garlaicīgi! Novēlu Tev iet dzīvē tikai uz priekšu. Neapstājies! Laimi būvēsim kopā, un cerams, ka katra diena būs ar vien foršāka! Bučas," raksta dziedātāja.

Antra Stafecka ir latviešu dziedātāja. 2008. gadā piedalījās TV3 šovā "Koru kari" Lielvārdes Violetā kora sastāvā. 2012. gada sākumā Stafecka uzsāka dalību LNT šovā "OKartes skatuve 2".

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.