VIDEO: Zeltiņš dalās ar amizantu pieredzi trīsgadnieka audzināšanā

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš atklāti dalījās ar savu ģimenes pieredzi, dodoties atpūsties un aplūkot izgaismoto Biķernieku mežu.

Renārs savā Instagram kontā ievietoja video, kurā atklāja, kā tas patiesībā ir audzināt trīsgadnieku.

"Daudz ir dzirdēts par to, ka redz' Instagramā lielākoties visi atrāda tikai to labo, daiļo, burvīgo. Ka te plīvo lepnums, rotājas laimīgi smaidi un tiek projecētas perfektās dzīves. Un tā arī ir. Bet eksistē arī otra medaļas puse, kura nespīd," video saturu raksturoja Renārs.

Viņš atklāja, ka devies kopā ar ģimeni apskatīt izgaismoto Biķernieka mežu. Ģimene jau bija apskatījusi pusi no ekspozīcijām, kad izlēma doties atpakaļ uz automašīnu, lai brauktu mājās. Tomēr jaunākajai ģimenes loceklei, tas nebija pa prātam un situācija izvērtās pavisam interesanta.

"Tikām jau pāri pusei, kas ir diezgan tālu. Tajā brīdi vecāki ļoti galanti un smalki piecas reizes aicināja doties atpakaļ uz transportlīdzekli. Princesei esot pretējs viedoklis, ir jādodas līdz galam," sarežģīto situāciju skaidro Renārs.

Meita nebija apmierināta ar došanos mājās. Kā min Renārs, tad nācās viņai pat skriet pakaļ, jo meita ļoti vēlējās doties līdz galam.

Tajā brīdi problēmas nemazinājās, Renārs paķēra meitiņu rokās, kā pats salīdzina, tad viņa pretojās kā līdaciņa, kas tikko izvilkta no ūdens. Tam visam sekoja arī skaļa bļaušana.

"Vokāla decibels pārspēj galvaspilsētā izsludināto evakuācijas sirēnu skaļumu", skaidro Renārs.

Tas viss turpinājās piecas līdz septiņas minūtes. Tomēr viņš uzsver, ka vecākiem tā vienmēr liekas, kā mūžība. Renārs pasmejas, ka labi, ka tajā brīdī bija tumšs un jānēsā maskas, jo varēja just, kā apkārtējie pievērš skaļai situācijai uzmanību.

Kā zināms, Renārs Zeltiņš ir pasākumu un raidījumu vadītājs. Viņš ir laimīgi precējies ar Ievu Kohu-Zeltiņu. Pāris gredzenus mija 2017. gadā. Abu ģimenē aug meitiņa Emma. Renārs bieži sociālajos medijos dalās ar dažādiem sirsnīgiem notikumiem no ikdienas ģimenes dzīves.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.