Komentāri: Diāna Kubasova turpinās apceļot pasauli

Perle

Modele? Ko tad demonstrē? Plikumus?

10.jan 2021 Atbildēt
Pujene Sārtā

Tak lai vazājas kur grib, tikai kad dabūs kovidu, lai nevelkas atpakaļ uz Latviju. Faktiski vienalga kur tādas modeles nodarbojas ar plikumu demonstrēšanu un visu pārējo, kas dod naudu tādiem ceļojumiem...

10.jan 2021 Atbildēt
Marcis

Tu tapat tikai neta komentaros,tie reali skauz,kads var apcelot pasauli

10.jan 2021 Atbildēt
Pujene Sārtā atbilde Marcis

Mārcīti, Tu laikam pat pats nespēj savus murgus pirms publicēšanas izlasīt... Nu esi tik mīļš, piepūt vaidziņus un pacenties kaut vienu sakarīgu teikumu uzrakstīt... Kas attiecas uz ceļojumiem, tad man pilnīgi noteikti neskauž, jo es ārpus savas komforta zonas ( savām mājām) kaut cik labi jūtos divas dienas, trešās man jau ir par daudz, tāpēc man patīk televīzijā skatīties ceļojumu raidījumus, nevis blandīties kaut kur saulē un karstumā.

11.jan 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Aha, tad tomēr izvēlējās Dubaju pie naftas karaļiem.

11.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Vai nu Diāna šļupst un neskaidri izruna vietu nosaukumus vai žurnālists neko no ģeogrāfijas nejēdz, jo nekur kartē un arī Googlē nevaru atrast ziņas par Miami. Ir Majami, kas Floridā. Attiecībā uz Kubasovu manas karstās jūtas sāk dzist, jo viņa dauzās pa visu pasauli, bet ne reizi TR nav pat ieminējusies par nepieciešamību braukt uz Jēkabpili. Bļē..!

11.jan 2021 Atbildēt
Diduu

Hmmm, jaaaa.... A kas jums tur Jēkabpilī....? Indra ar, kā izskatās, atpakaļ nemaz netaisās....

12.jan 2021 Atbildēt
Iveta

Ļoti interesē, kā viņa varēs tikt uz Maiami. Šobrīd taču ir lokdauns un ar B1 tūrista vīzu iebraukt ASV nevar, arī pie māsas nē. Ir tikai ļoti limitēti izņēmuma gadījumi, kā tur var tikt. Māsu un brāļu apciemošana tur nav iekļauta.

11.jan 2021 Atbildēt
josh

Vēl tikai pāris vergi tam Bali īpašumam jāpiepērk. Neticu, ka šī pati tīrīs podu un mazgās grīdas savā villā. Pagaidām ir nopelnījusi īrēt dzīvokli Purvciemā, ja neskaita papucīša naudu. Un nemaz tik skaista arī nav. Gēni.

21.jan 2021 Atbildēt

Komentēt