FOTO: Amuna Davis pārsteidz ar savu vārda dienas izskatu

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Latvijas "drag queen" pārstāvis Amuna Davis jeb īstajā vārdā Dāvis Ķimenis savā sociālo mediju kontā Instagram sekotājus pārsteidzis ar iespaidīgu vizuālo tēlu.

Amuna Davis savos sociālo mediju kontos bieži vien dalās ar dažādiem paša veidotiem, iespaidīgiem vizuālajiem tēliem.

Šoreiz viņš savus sekotājus ir iepriecinājis ar neparastu izskatu. Kā atzīst Amuna Davis, tad šis vizuālais tēls ir tapis par godu viņa vārdadienai. Viņš savu vārda dienu atzīmēja pavisam nesen, 30. decembrī.

Viņš atzina, ka šajā vārda dienā vēlējās izveidot pavisam atšķirīgu izskatu, kāds tas ierasti nav vērojams. Amuna Davis savu ķermeni un seju izdaiļoja ar skārdenēm, radot ilūziju, ka tās ir iedūrušās viņa ķermenī.

Amuna Davis ir viens no spilgtākajiem "drag queen" pārstāvjiem Latvijā. Amuna Davis piedalās raidījumā "Slavenības. Bez filtra", kurā ir iespējams sekot līdzi viņa ikdienas gaitām un spilgtākajiem notikumiem.

Slavenības

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Maestro mazmeitas Monikas bijušais līgavainis" apprec citu izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais