Atklājies fakts par Harija iepriekšējām attiecībām

© Reuters/Scanpix/Leta

Pirms viņš satika Meganu Mārklu, kurai izdevās iekarot prinča sirdi un to apprecēt, Harijs ilgstoši bija attiecībās ar Čelsiju Deiviju un šajā laikā pāris vairākas reizes šķīrās un atkal atjaunoja attiecības.

Medijs "The Mirror" atklāj, ka tieši prinča Viljama un Keitas kāzas pielika punktu abu romantiskajām attiecībām, lai gan to laikā pāris jau bija pašķīries. Čelsija bieži aicināta uz pils pasākumiem, jo ar Hariju vienmēr saglabājusi labas attiecības.

Viljama un Keitas kāzās jaunā sieviete esot sapratusi, ka karaliskās ģimenes dzīve viņai neiet pie sirds un šādu dzīvi jaunā sieviete nevēloties. Karaliskās ģimenes eksperti skaidro, ka pēc karaliskajām kāzām 2011. gadā viņa ar Hariju nopietni izrunājusi abu attiecības.

"Saskaņā ar draugu sacīto, viņa teica Harijam, ka nevarētu nest tādus upurus kā Keita, piemēram, vadīt savu dzīvi nenorimstošās preses uzmanības centrā," apgalvo grāmatas "Brāļu cīņa" autors Roberts Leisijs. Viņš atsaucas uz Čelsijas draugu sacīto, ka viņai Viljama un Keitas kāzu dienā redzētā popmpozitāte šķitusi pārlieku liels slogs un jaunā sieviete sapratusi, ka šķiršanās no Harija ir pareizs lēmums.

Slavenības

Karaļnams ne reizi vien ir meklējis iespējas, kā attīstīt dažādas biznesa idejas, lai piepelnītos. Reiz nelaiķe karaliene Elizabete II atvēra savu krogu, nu viņas dēls karalis Čārlzs III nācis klajā ar savu ideju, kā nopelnīt, vēsta "The Sun".