Komentāri: Dziedātāja Jenny May izsakās par Ladybird ģimenes drāmu; lūdz sabiedrības palīdzību

Acidum

Visarions Beļinskis ,,Кто не принадлежит своему отечеству, тот не принадлежит и человечеству", tādas nu ir kosmopolītu problēmas.

28.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Tas Ladybirdes vīrs ir toč kaut kāds idiots vai pedofīls!

28.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Vai nu viņa ir dziedājusi vai dejojusi, tas neko nemaina. Nolemjot vazāties pa pasauli ir iespējamas daudzas nejēdzības, par to nu ir jābūt gatavībā.

28.dec 2020 Atbildēt
Sandra Odgaard

Patiesibu sakot rakstitais neparliecina, jo krizes centrs parasti dod isaka laika posma uzturesanas iespeju un ari var apliecinat, ka vina tur bija, ka tad vinu var apmelot. Kaut kas neklape kopa

28.dec 2020 Atbildēt
Kristiāna

Nu šī ir viņas versija, kāda ir tēva versija kāpēc, tad tik tālu ir viss aizgājis līdz naidam?!

28.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nevajag precēties ar čurkām un cita veida čurkonbekiem laimi mistisko meklējot aiz trejdeviņu jūrām,mazāk problēmu būtu.Pilns internets ir.. saskatās cik jauki ir arābi un cittautieši ziepju operās un karas kaklā pirmajam ,bet kad tiek čurkistānā iestājas šoks un nezin kā tikt atpakaļ.Redz nu metat tagad piķi

30.dec 2020 Atbildēt
josh

Ir daudz advokātu, kuri daļu sava darba apjoma, ap 10%, dara “pro Deo”, tā sacīt Dieva labpatikai. Tas ir par velti. Iesaku tādu sameklēt. Tie mēdz būt arī augstākā līmeņa advokāti, kuri citādi prasītu desmitiem tūkstošu. Priekšnoteikums ir tāds, ka aizstāvajamam tiešām nav līdzekļu samaksai.

30.dec 2020 Atbildēt

Komentēt