Interesanti! Pavārs Lauris Aleksejevs skaidro, ar ko atšķiras ēdnīca no kafejnīcas un restorāna

© Oksana Džadana/F64

Pavārs Lauris Aleksejevs paskaidrojis, kāpēc viņam nepatīk, ja viņa restorānu nodēvē par "ēdnīcu".

STV pirmā! kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas" Aleksejevs skaidro, ka ēdnīca pati par sevi nav nekas slikts, taču ir noteiktas iezīmes, kas to atšķir no citām ēdināšanas iestādēm.

"Ēdnīca, tā ir vieta, kur tu sānem ēdienu uzreiz. Kafejnīca ir vieta, kur kaut kas jau ir gatavs. Restorāns ir tas, kur tu ņem to katliņu un katram tad maisi," norāda pavārs. Tāpēc viņš neslēpj, ka nav apmierināts, ja kāds viņa restorānu nodēvē par ēdnīcu.

Lauris Aleksejevs ir Latvijā pazīstams šefpavārs un restorāna "36. līnija" līdzipašnieks.

Slavenības

Šovā “Slavenības. Bez filtra” pie Magones ciemos ieradušās draudzenes, lai pārrunātu, kā tad viņai gājis ceļojumā uz Ēģipti kopā ar Venti. Lai gan Magone un Ventis vēlējās atjaunot attiecības, ceļojuma laikā abi drīzāk vien atklāja savos skapjos esošos skeletus, un abu starpā dzirkstele tā arī vairs neuzšķīlās. Tomēr Magone ir pārliecināta, ka ceļojums vienalga nācis par labu – viņa tālajā zemē ir atradusi sevi.

Svarīgākais