Interesanti! Pavārs Lauris Aleksejevs skaidro, ar ko atšķiras ēdnīca no kafejnīcas un restorāna

© Oksana Džadana/F64

Pavārs Lauris Aleksejevs paskaidrojis, kāpēc viņam nepatīk, ja viņa restorānu nodēvē par "ēdnīcu".

STV pirmā! kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas" Aleksejevs skaidro, ka ēdnīca pati par sevi nav nekas slikts, taču ir noteiktas iezīmes, kas to atšķir no citām ēdināšanas iestādēm.

"Ēdnīca, tā ir vieta, kur tu sānem ēdienu uzreiz. Kafejnīca ir vieta, kur kaut kas jau ir gatavs. Restorāns ir tas, kur tu ņem to katliņu un katram tad maisi," norāda pavārs. Tāpēc viņš neslēpj, ka nav apmierināts, ja kāds viņa restorānu nodēvē par ēdnīcu.

Lauris Aleksejevs ir Latvijā pazīstams šefpavārs un restorāna "36. līnija" līdzipašnieks.

Slavenības

Gluzunovu ģimene šovā “Slavenības. Bez filtra” pusdieno mierīgā gaisotnē, un Artjoms dalās ar stāstu par kārtējo krāpnieku mēģinājumu viņu ievilināt vieglas naudas solījumos — 800 dolāri dienā. Elīna atceras pazīstamas meitenes pieredzi ar viltvārdi no ārzemēm, kurš izmantoja romantiskas jūtas, lai izkrāptu naudu. Artjoms uzsver, ka jebkura aizdomīga informācija vienmēr ir rūpīgi jāpārbauda.

Svarīgākais