Megana Mārkla pārsteidz fanus ar uzrunu televīzijā

© Ekrānuzņēmums no CNN/Twitter

Megana Mārkla pirmo reizi kopš paziņojuma par spontāno abortu, teikusi uzrunu ASV televīzijā, raksta "The Mirror".

Megana pārsteigsi fanus ar uzrunu ASV televīzijas kanālā, kurā cildināja pandēmijas "klusos varoņus". Mārkla uzrunā akcentēja līdzcilvēku nesavtīgo palīdzību, lai pabarotu bērnus ģimenēs, kurās pandēmijas dēļ, ēdiena iegāde bijusi apgrūtināta.

Uzrunu pārraidīja kanāls CNN ikgadējās pārraides ietvaros, kurā tiek cildinātas nesavtīgu iedzīvotāju pūles.

Saseksas hercogienes paudusi: "Gadā, kurš bijis universāli izaicinošs visiem, esmu iedvesmota no stāstiem par līdzcietību mūsu sabiedrībā. Visā valstī cilvēki ir savas vajadzības nostādījuši malā, lai sanāktu kopā un palīdzētu citiem sev apkārt."

Tāpat Megana uzsvēra, ka pandēmijas ietekme ir bijusi katastrofāla un daudzi tās dēļ pat nav varējuši pabarot ģimeni. Viņa norādīja, ka šādos laikos ir bijusi iespēja redzēt arī labo cilvēkos, kuri palīdz viens otram. Kaimiņi palīdzējuši viens otram sagādāt pārtiku un radīta īpaša iniciatīva, lai paēdinātu bērnus, kuru ģimenes pandēmija skārusi vissmagāk.

Arī Megana un princis Harijs piedalījušies pārtikas sagādē kaimiņiem. Aprīlī viņi personīgi piegādāja ēdienu paciņas cilvēkiem, kuri koronavīrusa dēļ nevar pamest mājas.

Pāris tika nofotogrāfēts sejas maskās un gumijas cimdos Losandželosā, kad iznēsāja ēdienu cilvēkiem ar hroniskām slimībām.

Svarīgākais