Komentāri: Andrejeva džungļos piedzīvo baisu situāciju

bezkaunīgais sivēns

Tiešām baismīgi, lasot man pat šķita, ka arī kāds kukainis ausī ielīda.

26.nov 2020 Atbildēt
Fra

šļirce bija? ūdeni ausī ielaidi?

26.nov 2020 Atbildēt
ivoj

Andrejeva - ŠIS NEBŪTU NE ĪSTAIS LAIKS NE ARĪ BRĪDIS , LAI TU STĀSTĪTU PAR SAVU IZKLAIDI UN DALĪTOS SAVOS PRIEKOS PAR PIEDZĪVOTO - LIELĀKAI SABIEDRĪBAS DAĻAI IR PIE VIENAS VIETAS , KAS TEV LIEN AUSĪ VAI PAKAĻĀ...............CILVĒKI LATVIJĀ CENŠĀS PALĪDZĒT NE TIKAI SEV , BET ARĪ TUVINIEKIEM TIKT PĀRI ŠIM GRTAJAM BRĪDIM. CILVĒKI SLIMO , MIRST , BET TU......................ATJĒDZIES Andrejeva - PAKLUSĒ LŪDZU!............................................................

26.nov 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nesabiezini krāsas, jo tieši optimisms ir iznesis mūs caur mēra laikiem un visiem citiem posta gadiem.

26.nov 2020 Atbildēt
Fra

kā tu to zini, ka pārstāvi lielākās sabiedrības viedokli? tu ir panikā vai pat trakumā nonācis?

26.nov 2020 Atbildēt
Andizzzs

ivoj LIELĀKAI SABIEDRĪBAS DAĻAI IR PIE VIENAS VIETAS , KAS TEV LIEN PAKAĻĀ, tā kā atslābsti un runā tikai savā vārdā.

26.nov 2020 Atbildēt
ivoj atbilde Andizzzs

JA TEV Andizzzs PATĪK VĀRDS PAKAĻĀ , TAD PATURI SAVAS DOMAS PAR ŠO TĒMU PIE SEVIS.

26.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ivoj ! Lūdzu neesiet rupjš pret dāmu , nav jalieto vārds "pakaļa ". Neviens labi audzināts vīrietis nerakstīs dāmai rupjības . Bet ja Jums ir pie vienas vietas viņas piedzīvojumi Peru džungļos , tad nevajag tos lasīt . Citiem ( man piemēram ) ir ļoti interesanti tos lasīt . Novēlu Jums laimīgu un jautru slimošanu un miršanu . Bet tāpēc ka Jums ir pienācis laiks nomirt , nevajag bojāt citiem prieku interesanti dzīvot .

27.nov 2020 Atbildēt
Roberts

Mēģināja skūt pavēderi?

26.nov 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Tur viņiem jau arī blusas tik lielas kā mums maijvaboles.

26.nov 2020 Atbildēt
Fra

vienīgi cilvēciņi tādi mazāki

26.nov 2020 Atbildēt
Melānija

Jā,nav gan īstais laiks,lai dauzītos par džungļiem.Nu taad brauciet atpakaļ vasarā,kad mums nebūs covida,ātrāk nē.!

26.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Bet kā Jūs variet zināt ka vasarā nebūs Covid 19 uzliesmojums ? Vai esiet gaišreģe ? Un kapēc Jums liekas ka pašlaik nav īstais laiks dauzīties pa džungļiem ? Vai par Latviju un Eiropu kur plosās covid ir laiks dauzīties apkārt ? Labāk lūdzu atzīstaties , ka Jums vienkārši skauž ka šī meitene var atļauties to ko nevarat Jūs . Tā būs tikai godīgi un inteliģenti .

27.nov 2020 Atbildēt
Haralds

manis pēc tā aiša var braukt uz džungļiem meklēt King--Kongu un dzīvot ar viņu.kā dzied'tāja viņa ir nekas īpašs

26.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Man , Haralda kungs , gan viņa kā dziedātāja patīk . Kapēc Jūs domājat ka Jūs viedoklis ir tas vienīgais pareizais ?

27.nov 2020 Atbildēt
Zuze

man likās, ka nedrīkst ceļot, izrādās drīkst! :)

27.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Pareizi , Zuze ! Drosmīgajiem pieder pasaule . Tā ir sena patiesība . Kam nedrīkst , bet kas pazemīgi neprasa atļauju , bet dara - tam drīkst ! Galvenais neapdraudēt citus . Atrodoties pie pirmatnējas , tīras dabas , kur nekādu Covid19 dabūt nu nekādi nevar , viņa nevienu neapdraud . Un pats galvenais - pati ir drošībā ! Bet mēs šeit Latvijā palikušie neesam 100% drošībā . Katru dienu ir saslimušie un mirušie . Aicinu visus kas var atļauties, ņemt piemēru no šīs drosmīgās meitenes , jo dzīvojam tikai vienreiz ! Protams , aicinu saprāta robežās ievērot maksimālu piesardzību un izsargāties !

28.nov 2020 Atbildēt
ivoj

( Juri ) LAI DIEVS TEV STĀV KLĀT , BET PATS GALVENAIS VESELĪBU TEV un ILGU MŪŽU..............VEIKSMI TEV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Paldies Ivoj par labiem vārdiem un vēlējumiem ! Es Jums arī visu to pašu labo novēlu . Es jau sagatavojos sagaidīt kaut ko rupju , bet patīkami bija konstatēt , ka tomēr esat inteliģents cilvēks . Bet runājot par Andrejevas ceļojumu .......mes viņu varam tikai apskaust , jo tur kur viņa atrodas nekādas Covid19 briesmas nedraud . Tā mēsla vienkārši pirmatnējos džungļos nav jo tā tur nevar būt . Visas tās indīgās čūskas un kukaiņi ir sīkums pret Civid19 . Daba ir tīra un laba !

28.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Es , ivoj , gribu Jums arī atvainoties par Jums ne visai ētisku un pieklājīgu izrunāšanos attiecībā par to ....miršanu . Tas no manis nebija pieklājīgi . Bet es sašūmējos par to ka Jūs netaisnīgi kritizejāt Andrejevu par viņas izdrīkstēšanos . Tur atkal Jums nebija taisnība . Vai piekrītat ?

28.nov 2020 Atbildēt
Inara Timbare

neesmu optimiste,jo iestāstit sev, mānot savā galvā domu,ka būs labāk,ja tu redzi,ka klust vēl sliktāk!?.... labāk izstradat savu stratēģiju, sakārtot savas prioritātes pieņemot patreizejai situācijai tās kā vēlamo,īslaicīgi.Nešumēties,neuzvilkties,-visas kaites rodas no stresa.

28.nov 2020 Atbildēt

Komentēt