Karīna Račko pauž sabiedrībā nepopulāru viedokli par sievietes ķermeni

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Romantiski erotisko bestselleru autore Karīna Račko apgāž populāro atziņu - "mīli sevi tādu, kāda esi".

Sava Instagram kontā Karīna dalījās ar pārdomām, kuras skar mūs ikvienu. Viņa atzīst, ka bieži viens sociālajos medijos mēs lasām dažādas motivējošas atziņas, bet ne vienmēr ir nepieciešamas tajās ieklausīties.

"Mīli sevi tādu, kāda esi!" - šis ir viens no populārākajiem trenda lozungiem sociālajos tīklos. Šķiet, nekad iepriekš mīlēt sevi nav bijis tik moderni kā mūsdienās, turklāt sevis mīlēšana attaisno praktiski visu, arī egoismu, slinkumu un kaitīgos ieradumus. "

Viņa uzsver, ka šobrīd ļoti aktuāli ir kultivēt dažādus stereotipus. Aktīvā aicināšana sevi mīlēt tādu kāda esi, bieži vien noved pie pretēja rezultāta. Tās sievietes, kuras nespēj sevi iemīlēt šajā laikā, kad tas tiek ļoti aktualizēts var justies nepilnvērtīgi.

Račko uzsver, ka sevis mīlēšana nav pats galvenais.

"Mans viedoklis būs nepopulārs - ir normāli nemīlēt sevi tādu, kāda esi! Ir dabiski, ja neesi ar sevi līdz galam apmierināta un vēlies kaut ko mainīt."

Viņa uzskata, ka tas ir ļoti labi, ja nevari pateikt, ka sevi mīli. Šādā situācijā tev ir iespēja sevi pilnveidot un attīstīt, lai kļūtu par sevis labāko versiju un arī iemīlēt sevi. Tā ir lieliska motivācija, lai turpinātu cīnīties un neatslābt.

Tomēr viņa atzīst, ka sliktākais, kas var būt ir tas, ka tu ceri, ka viss nokārtosies pats par sevi.

Karīna min, ka viņa arī nevar atzīt to, ka sevi mīl katru dienu. Ir dienas, kad viņa sev nepatīk, kad dusmojas uz sevi, taču pienāk arī tādas dienas, kad viņa sevi ļoti mīl.

Kā zināms, Karīna Račko ir zobārste un vairāku erotisko romānu autore. Viņa ir izdevusi piecas romānu sērijas. Pirmais romāns "Saplēstās mežģīnes" iemantoja lielu cilvēku atsaucību, tam sekoja nākamās četras grāmatas, kas lasītājus ļoti ieinteresēja.

Svarīgākais