Viljams atklāj pārsteidzošu faktu par sadzīvi ar Hariju

© AFP / Scanpix/LETA

Prinči Viljams un Harijs bērnībā bija ļoti tuvi, taču kļūstoto vecākiem, viņu attiecības esot mainījušās pat vēl pirms Keitas un Meganas ienākšanas ģimenē, vēsta "The Mirror.

Abiem brāļiem bija kopīgi labdarības projekti un viņi vienmēr oficiālajos pasākumos turējušies kopā.

2009. gadā, kad VIljamam bija 27, bet Harijam - 24 gadi, brāļi esot dzīvojuši kopā īrētā kotedžā, kur trenējās, lai iegūtu helikoptera vadīšanas tiesības. Tapis zināms, ka kopdzīves laikā Viljams esot bijis tas, kurš rūpējies par māju. Intervijā Viljams esot pastāstījis par kopdzīvi ar brāli.

"Paturot prātā faktu, ka es viņam gatavoju, lai viņš katru dienu būtu paēdis, domāju, ka viņam klājās labi," teicis Viljams. "Harijs mazgāja traukus, taču lielāko daļu no tiem vienmēr atstāja izlietnē un man tie no rīta bija jāmazgā. Es arī tīrīju pēc viņa. Viņš arī skaļi krāc. Es nevarēju gulēt," norādījis Viljams.

Harijs esot norādījis, ka tā bijusi pirmā un pēdējā reize, kad abi dzīvojuši kopā.

Jaunās grāmatas par abiem brāļiem autors norādījis, ka Viljams par kopdzīvi ar brāli stāstījis tikai daļēji jokojoties.

Slavenības

Bijušais bokseris Mairis Briedis par daudziem saviem izteikumiem (karš Ukrainā neesot viennozīmīgi vērtējams, paudis atbalstu okupācijas piemineklim) ticis ļoti sabiedrībā kritizēt, principā diezgan ievērojami sagraujot savu pozitīvo tēlu, kas tika radīts boksera karjeras laikā. Arī viens no pēdējiem viņa ierakstiem soctīklos izsaucis galvenokārt nievas.

Svarīgākais