Lelde Ceriņa atklāj, kāpēc meitu nosaukusi par Adeli

© F64, Ģirts Ozoliņš

Savā Instagram profilā TV personība un jaunā māmiņa Lelde Ceriņa atklāj, kāpēc meitai izvēlējusies vārdu Adele.

Jautājumu par meitas vārda izvēli, Leldei uzdevusi kāda sekotāja un jaunā māmiņa uzreiz arī sniegusi atbildi. Viņa atklāj, ka vārds Adele paticis jau sen - bērnībā Lelde lasījusi kādu grāmatu, kurā varone bija Adele. Toreiz gan vēl nebija domas, ka šo vārdu izvēlēsies savai atvasei.

Tomēr vēl kādu laiku pirms bērniņa Lelde ar vīru Aivi Ceriņu bija sprieduši par dažādiem bērnu vārdiem un šis abiem iepaticies. "Abiem šis saslēdzās kā īstais," saka Lelde.

"Man patīk vārda labskanīgums, arī ģimenē starp Lelde&Aivis, tā vien šķiet, ka atvasināta no mums kā turpinājums."

Ekrānšāviņš no instagram.com

Jau vēstīts, ka TV personību pāris Lelde un Aivis Ceriņi gredzenus mija 2018. gada maijā.

Lelde un Aivis Ceriņi neilgi pirms gadu mijas kļuva par vecākiem savai pirmajai atvasei - meitiņai Adelei. Šajā laikā pāris ir dalījies ar pieredzi un stāstiem, kā viņi iejutušies jauno vecāku lomās.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.

Svarīgākais