Latvijas stila un etiķetes ekspertes komentē Meganas Mārklas apģērbu

© SIPA/Scanpix/LETA

Prinča Harija sievas Meganas Mārklas stikls kritizēts vairākkārt. Kas par to sakāms ekspertiem Latvijā, centās noskaidrot raidījums "Bez Tabu".

Hercogiene Megana bieži manīta džinsa biksēs un džemperī, kas pēc sabiedrības domām, liecinot par etiķetes neievērošanu.

Tomēr jāsaka, ka ģērbšanās etiķete Meganai šobrīd nav jāievēro - aizejot no karaļnama, sieviete drīkst izvēlēties apģērbu pēc savas gaumes.

Aplūkojot dažādas fotogrāfijas ir skaidrs, ka Megana ir iecienījusi džinsa bikses, oversize jeb bezizmēra mēteļus un cepures. Protams, publiskos pasākumos hercogiene izskatās nevainojami - vienmēr ieturēta un saskaņota līdz pēdējai detaļai.

Stiliste Gita Šildere novēro, ka hercogiene nav iecienījusi košās krāsas. Visbiežāk manīta neuzkrītošu krāsu apģērbos. Arī etiķetes eksperte Aija Strautmane Meganas stila izjūtu vērtē atzinīgi. Ņemot vērā to, ka prinča sieva drīkst ģērbties pēc savas gaumes un ieskatiem, par viņas izvēlētajiem apģērba komplektiem, etiķetes ekspertei nekādu iebildumu neesot.

Avots

Slavenības

Reklāmas, kas daudzus cilvēkus "iegrūda" parādu jūgā līdz 2018.gadam, šodien ir vēsture, kas atkārtojas. Toreiz valdība pieņēmuma lēmumu aizliegt reklamēt ātrās aizņemšanās iespējas uz neadekvāti augstiem procentiem, kas mudināja paņemt naudu dzimšanas dienas svinībām, Ziemassvētku dāvanām un citām lietām, bez kā var iztikt.

Svarīgākais