Komentāri: Lai atmestu alkohola lietošanu, Jarāns vērsies pie burves

Anna

Idiots

15.okt 2020 Atbildēt
Mazais Nepareizais

Tiešām stulbenis..un šitie raksti vnk iespārda..ak!!nabadziņš dzēra..nu i pohuij dzer un nodzeries,nahren LV tautai tas jāzin??

15.okt 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jarāns tomēr izrādās dīvains cilvēks.

15.okt 2020 Atbildēt
dzintra

Kāpēč dīvains?Vai tad vajadzēja turpināt dzert?

15.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Jarāns nepareizi rīkojās tikai tajā ziņā, ka Olgas kundzes atrašanās koordinātes neiedeva darba biedriem Rūdolfam Plēpim un Andrim... Bļin, uz sitienu aizmirsu tā aktiera uzvārdu, kas dzied par kāpšanu uz jumta!

15.okt 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Laikam domājat Andri Berziņu ?

15.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Jā! :)))

16.okt 2020 Atbildēt
Wolfgangs

Nabaga Miedziņš....vienīgo prieciņu sev atņēmis.

15.okt 2020 Atbildēt
Atalik Mullin

Sertificēta zinātniece , tas gan sasniegums !

16.okt 2020 Atbildēt
Viesturs Viesturs

Ko tas krupis dirš, viņam to hujņu iešuva dirsā, ja tagad viņš dzers, tad vairs nevarēs padirst un atdos galus.......

16.okt 2020 Atbildēt
Haralds

tur nevajag buvi--viss ir daudz vienkāršāk--

Cilv'ēka organisms paša vajadzībām diennaktī izstr'ādā bezmaz vai visu Mendeļējeva tabulu----dzelzi ,cinku ,magniju ,dzīvsudrabu ,sērskābi ,nikotīnu ,alkoholu--,protams ,mili--mili devās--bet ja gāž no malas alkoholu ,organisms to pats vairs neizstrādās..un te nu ir problēma..--cilvēks var saņemties un kādu laiku nedzert--bet organisms nesaprot ,kas par lietu ,kur palicis haļavas alkohols ,kuru visu laiku gāza iekšā ..Organismam vajag gadus ,lai aptvertu ,ka jāatsāk ražot šo alkoholu pašam.Bet pa to laiku cilvēka visu laiku nervos kā stikli sabērti--nervozs ,uzvilkts ,neapmierināts ,nīgrs un mājiniekiem pamatīgi krīt uz nerviem..

Divas lietas--ir skaidri jāapzinās ,ka nevis vajag atmest dzeršanu ,bet gan ,ka vajag tikt vaļā no netikuma ,un ,otrk'ārt--ir jāmeklē iespēja kā uztaisīt organismam restartu--tā ,lai tas sāktu pats ražot to ,kas visu laiku tika liets no malas --alkohols

un ir j';saņem sevi rokās --jo visu laiku dzerot ..cilvēks zaudē savu personību un degradējas .Tāpat kā degradē jebkura narkotika vai strīdus marihuāna--marihuāna rada atkarību ,ja kas un rada personības degradāciju .

16.okt 2020 Atbildēt

Komentēt