Komentāri: Kivičs komentē skandolozo video ar viņa un Lienes deju; velta skarbus vārdus kritiķiem

Normunds Ozols

Tev, Andri, un tas attiecas arī uz Lieni, jums vajadzētu mazāk reaģēt uz tiem negatīvajiem komentāriem un tos ņemt pie sirds, jo citādi jūs paši ielaižiet to negatīvismu savās sirdīs un domās - kam jums tas vajadzīgs ???!!! Laupīt sev tādā veidā iekšējo mieru un sabangot ūdens glāzē vētru ! Iemācieties par to visu, ko par jums komentē, pasmieties vai arī vispār nelasiet tos komentārus ! Jūs taču abi esat pieauguši un pietiekami pieredzējuši cilvēki, bet ar to savu reakciju jūs uzvedaties kā pusaudži, nesaprotu, kam jums tas vajadzīgs ?!

22.sep 2020 Atbildēt
Marcis

Andris un Liene sen jau nelasa interneta komentarus,bet tikai Faceboox komentarus,

22.sep 2020 Atbildēt
Vitto atbilde Marcis

Tu Mārci,tāds sakarīgs cilvēks izklausies.Nodod viniem manus laba vēlējumus meitinai un pasaki,ka sava ģimenes dzīve ir jātur aiz desmit zieģeļiem-lai laimesputnu nenoskauž launa acs.

22.sep 2020 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Marcis

Galvenais ka tu lasi!!!! Tu tak esi Kiviču sekretārs,visu atstāsti.

23.sep 2020 Atbildēt
Marcis atbilde Sarmite Nikitina

Tu tak debila un slima kuce un dzeltenas preses vergs,un 100% neko pat Andri un Lieni nezini,ar savies infantilajiem interneta draugiem drocijiet savus melus,deziniformaciju un murgus.

23.sep 2020 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Marcis

Bet tu gan par viņiem zini visu?

23.sep 2020 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Marcis

Bet vispār beidz apsaukāties,vai es tevi apsaukāju?

23.sep 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Kiviča vietā es arī nevarētu noturēties negramstījies, jo pēc Mias piedzimšanas tak sekss vēl nevar būt. Lai nekaitētu jaunās mātes veselībai, vismaz 5 mēneši jāatturas.

22.sep 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Cien . īpaši stulbs ! Negribu Jūs apvainot , bet Jūs neko nesaprotiet no seksa . Kādi 5 mēneši jāatturas ?!? Vai par orālo un anālo seksu neko neesat dzirdējis ? Tur nekādi atturēšanās periodi nav vajadzīgi . Urā uz priekšu , kaut vai 50 reizes diennaktī . Nu vismaz kamēr Andrim kaut cik stāv !

22.sep 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Juri.., fuj! To, ko Jūs saucat par seksu, ir ļoti neveselīgas un pretdabiskas darbības. Mute ir priekš ēšanas, anālā atvere domāta nesagremojamu vielu izvadīšanai. Deformētas domāšanas homofobu un citādu peredastu perversas idejas nevajag popularizēt. Kivičs noteikti tāds nav.

23.sep 2020 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde īpaši stulbs

Kā tad nav? Un Kivičs nav no tiem,kas 5 mēnešus cietīsies. Par Madaru tak raudāja, ka šamā nedot 5-6mēnešus. Lienīte nedos,šis jau lēks meklēt nākamo.Palasiet ko Liene raksta FB,ka nevajagot so sargāt jo šis beidzot 6 reizes dienā,kas ir reālas pasakas. Jaunam vīrietim tas jau ir sasniegums,bet te ....nu piedodiet.

23.sep 2020 Atbildēt
Rašidds UL

Beidziet beidzot to pi..i reklamēt.

22.sep 2020 Atbildēt
Marcis

Nedirs debilas iditos,

22.sep 2020 Atbildēt

Komentēt