Stilīgā Maija Silova parādā, kā lietišķo kostīmu var pielāgot jebkurai dzīves situācijai

© Emīls Desjatņikovs/F64 Photo Agency

Modes eksperte un TV raidījumu vadītāja Maija Silova aicina dāmas izmantot lietišķo kostīmu praktiskumu, jo tos iespējams pielāgot jebkurai dzīves situācijai.

"Kostīmi ar saīsinātām biksēm spēj pielāgoties praktiski jebkurai situācijai: darba tikšanās (teorētiski apavi ar nelielu papēdi, bet kreatīvo profesiju pārstāvjiem nav šādu gradāciju); pusdienas/vakariņas (papēža augstums pēc izvēles); pastaiga (sporta apavi, loferi, mules tipa iešļūcamās sandales); kokteilis (mirdzoši augstpapēžu apavi, kas labi kontrastēs ar atturīgo kostīmu)," dažas idejas nosauc Silova.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

"Piemēram, apmeklējot muižas, kur ir grunts un akmeņi, kur ir vēlme pastaigāties-augsti papēži ir kā zivtiņai lietussargs. Izbaudījām arī lieliskas vakariņas četratā, slēgtā zālē ar jauku viesmīli un sajūtu, ka laiks ir apstājies savā cēlumā, gadsimtu krātās atziņās un diskrētā privātumā," ar piedzīvoto, viesojoties Kukšu muižā, dalās modes eksperte.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Slavenības

Reklāmas, kas daudzus cilvēkus "iegrūda" parādu jūgā līdz 2018.gadam, šodien ir vēsture, kas atkārtojas. Toreiz valdība pieņēmuma lēmumu aizliegt reklamēt ātrās aizņemšanās iespējas uz neadekvāti augstiem procentiem, kas mudināja paņemt naudu dzimšanas dienas svinībām, Ziemassvētku dāvanām un citām lietām, bez kā var iztikt.

Svarīgākais