Meganu un Hariju nodēvē par "muļķiem" jaunās mājvietas izvēles dēļ

© PA/Scanpix/Leta

Princis Harijs un Megana Mārkla iekārtojušies savā jaunajā mājvietā Santabarbarā kopā ar dēlu Ārčiju. Pieredzējis fotogrāfs šo soli nosaukuši par "muļķīgu", raksta "Daily Mirror".

Pāra pārtāvji paziņojuši, ka Saseksas hercogi ir iekārtojušies savā "klusajā un privātajā apkaimē", kad jūlijā ar dēlu pārcēlās uz jauno mājvietu, kura atrodas kaimiņos tādu slavenību īpašumiem, kā Opra Vinfrija un Elena Dedženeresa.

Taču fotogrāfs Marks Karlofs, kurš ir pieredzējis slavenību fotogrāfs Losandželosā, norādījis, ka pāris ir naivs, ja domā, ka šeit izbēgs no preses uzmanības. Viņš atklāja, ka paparaci jau ir noteikuši precīzu viņu mājvietas atrašanās vietu un zina, kur gaidīt, lai uzņemtu jaunus kadrus ar pāri.

Turklāt, ņemot vērā, ka Harijam un Meganai kaimiņos dzīvo daudzas slavenības, šeit fotogrāfu ir daudz. Fotogrāfs norāda, ka pārim bija jāizvēlas mājvieta ārpus Holivudas, lai izvairītos no mediju uzmanības.

Jau vēstīts, ka pāris pametis savu 18 istabu savrupmāju, kurā mitinājās neilgu laiku un pārcēlušies uz Santabarbaru, kur plāno audzināt dēlu Ārčiju. Izrādās, ka šajā vietā īpašumi ir arī tādām pasaules slavenībām, kā Bredam Pitam, Gvinetai Paltrovai, Oprai Vinfrijai un Elenai Dedženeresai.

Slavenības

Bijušais bokseris Mairis Briedis par daudziem saviem izteikumiem (karš Ukrainā neesot viennozīmīgi vērtējams, paudis atbalstu okupācijas piemineklim) ticis ļoti sabiedrībā kritizēt, principā diezgan ievērojami sagraujot savu pozitīvo tēlu, kas tika radīts boksera karjeras laikā. Arī viens no pēdējiem viņa ierakstiem soctīklos izsaucis galvenokārt nievas.

Svarīgākais