Atklātībā nākusi Elizabetes II vēstule Meganai

© PA Wire/PA Images/Scanpix/Leta

Megana Mārkla daudzkārt norādījusi, ka karaliskā ģimene pret viņu izturējusies netaisni. Tomēr atklātībā nākusī karalienes Elizabetes II vēstule Meganai parāda ko citu, vēsta "teleprogramma.pro".

Elizabete II rakstījusi Saseksas hercogienei, kad Megana un Harijs gaidījuši bērnu.

Spriežot pēc karalienes vēstules, Megana esot dramatizējusi situāciju. Vēstulē karaliene paudusi rūpes par topošās māmiņas pašsajūtu, jo Megana tikko bija pārradusies no vizītes Tunisijā. Karaliene vēstulē atzīmējusi, lai hercogiene ir uzmanīga un neapdraud mantinieka veselību.

Nav noslēpums, ka Elizabetei II ir stingrs raksturs un viņa reti izrāda maigumu pat tuvākajiem ģimenes locekļiem. Šajā gadījumā, karaliene izrādījusi rūpes par Meganu, norāda medijs.

Jau vēstīts, ka britu medijus pāršalca ziņa, ka dokumentos, kas iesniegti tiesā, Saseksas hercogiene Megana Mārkla norādījusi, ka grūtniecības laikā karaliskās ģimenes pārstāvji viņu nav pasargājuši no preses.

Kāda karaļnamam pietuvināta persona, kura vēlējusies palikt anonīma, šādus apgalvojumus sauc par muļķībām, uzsverot, ka lai cik grūti bijis, visi mēģinājuši palīdzēt.

Slavenības

Bijušais bokseris Mairis Briedis par daudziem saviem izteikumiem (karš Ukrainā neesot viennozīmīgi vērtējams, paudis atbalstu okupācijas piemineklim) ticis ļoti sabiedrībā kritizēt, principā diezgan ievērojami sagraujot savu pozitīvo tēlu, kas tika radīts boksera karjeras laikā. Arī viens no pēdējiem viņa ierakstiem soctīklos izsaucis galvenokārt nievas.

Svarīgākais