Komentāri: Soctīklos publicē video no Riharda Lepera kāzām

Genovefa Uzulniece

Nesapratu!"Pēc kāzām Krista Paula pieņēmusi vīra uzvārdu un kļuvusi par Kristu Paulu Zaķi"? A kur tad Lepera sieva? Vai Lepera īstais uzvārds būtu Zaķis?

20.jūl 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Vajadzētu gan zināt, ka "lepers" latgaliski ir zaķis. Izglītības trūkums rada stresu un bojā arī citiem nervus.

20.jūl 2020 Atbildēt
Natta atbilde īpaši stulbs

Man arī radās jautājums par sievas jauno uzvārdu. Jūs, īpaši stulbs, tiešām esiet īpaši stulbs - tur nav nekā stulba, ja nezin latgaliešu valodu! Man ir augstākā izglītība filoloģijā, bet latgaliešu valodu nezinu un man tā nav jāzin! Uzaugu Zemgalē. Kā es varēju iemācīties latgaļu valodu?!

20.jūl 2020 Atbildēt
Nora Argale atbilde īpaši stulbs

Kāds sakars uzvārdam ar latgaļu vai citu kādu valodu? Apprecēsies ar Grīnvudu, kļūsi par Zaļo mežu?

20.jūl 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Nora Argale

Moderniem hipsteriem sava domāšana un tā viņi sabiedrības priekšā vēlas izcelties. Es jau arī latgaliešu valodu nezinu, pat filologs neesmu, bet kaut cik loģisku skaidrojumu uzvārdu atšķirībai sameklēju Vikipēdijas Rēzeknes struktūrvienībā.

21.jūl 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde Natta

Bet es studēju klasisko filoloģiju un atceros, ka leper ir zaķis sengrieķu valodā. īpaši stulbs vienkārši drusku kļūdījās, nosaucot valodu.

21.jūl 2020 Atbildēt
Svetlana Oliņa

Tas nozīmē, ka, ja sieviete apprecas ar krievu Bērziņu, pēc kāzām (vīra uzvārdā!) viņa būs Berjozkina, jo tā ir krieviski. Kas tur nesaprotams?! vai ne?

20.jūl 2020 Atbildēt
Natta

Pilnībā pievienojos Jums, Svetlana Oliņa! Un otrādāk, ja sieviete apprecas, piemēram, ar krievu Belouhovu, tad pēc kāzām viņas uzvārds būs Baltause??? Uzvārdus taču netulko, Īpaši stulbs!

20.jūl 2020 Atbildēt
jokis

pec kazam kluvisi pa zaki un kuru gan tas intrese kaut pa kakji vispar jajauta kas ir Lepers un ko vins ziema ed

20.jūl 2020 Atbildēt
jokis

A tagad atcerejos tas ir tas ko skola sauca pa kleperi

20.jūl 2020 Atbildēt
Lietussargs

Es no Latgales (Ludza, Krāslava), pirmo reizi dzirdu, ka Latgalē zaķi sauc par leperi. Mēs vienmēr teicām 'začs".

21.jūl 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Eh..! Pareizi - začs! Karstuma un globālo klimata izmaiņu ietekmē laikam kaut ko saputroju. Varbūt pats Lepers nedomā par tiešajām asociācijām ar vārdu klepers, bet uzskata, ka skrien kā zaķis... Un jaunā sieva tāpat.

21.jūl 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tās uzvārdu būšanas bieži ir dīvainas, kādreiz pazinu balltkrievu Belokoņ un apprecēja viņš, neticēsiet, arī baltkrievieti, kuras uzvārds bija Belokabila. Nopietni, tā bija.

21.jūl 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Sveika. Ļoti skaista un simpātiska sieviete esi , labprāt ar Tevi iepazītos kam interesantam, Tev ļoti patiktu.. Meklēju sievieti ar kuru es varētu izbaudīt augstākos baudas mirkļus seksa attiecībās. Nevar visu laiku iespringt nopietnās attiecībās, vajag arī kādu izklaidi, romantiku bez attiecību rutīnas. Esmu simpātisks, gara auguma, masīva tipa vīrietis ar labu pieredzi un lielu locekli. Domāju tikai par otru cilvēku un viņa labsajūtu, ērtībām un sajūtām. Labprāt jauki pavadītu laiku ar Tevi, sniegtu Tev neaizmirstamas sajūtas, baudu un orgasmus, kaut vairāku stundu garumā.. protams vislabāko seksu un no sevis labāko mīļāko.. esmu saticies gan ar sava vecuma sievieti, gan ar vecāku. Esmu no Rīgas, bet varu aizbraukt uz jebkuru pusi. Man ir maiņu darbs un ir daudz brīvdienas. Varu atsūtīt bildes uz epastu vai whatsappu. Gaidīšu atbildi..

21.jūl 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Šorīt agri no rīta braucu uz Rīgu un kaut kur starp Cesvaines/Valmieras torņu apraides zonām (kur atrados ar savu mašīnu) 94,3 FM frekvencē ieskanējās Piecītis. Pie VAS ES nekas tāds neparādās, tiešām nosapņoju? :D

21.jūl 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

abpsvweijuscu

21.jūl 2020 Atbildēt

Komentēt