Dokumenti atklāj, vai Megana Mārkla palīdzējusi tēvam

© REUTERS/SCANPIX/LETA

Jaunākie dokumenti liecina, ka par spīti runām par Meganas Mārklas saspīlētajām attiecībām ar tēvu Tomasu, dāma vairākus gadus viņu finansiāli atbalstījus, vēsta medijs "The Mirror".

Megana Mārkla noliegusi runas par to, ka viņam savam tētim nav palīdzējusi finansiāli, uzsverot, ka palīdzību sniegusi jau no brīža, kad sākusi strādāt.

Tiesa, kā apgalvots dokumentos, finansiālās palīdzības sniegšana pārtraukta 2018.gadā. Tāpat noliegtas runas par to, ka Tomass esot maksājis par visu meitas izglītību. Kā izrādās, tad viņa saņēmusi gan stipendijas, gan pati strādājusi, lai segtu vismaz daļu no esošajām izmaksām.

Jau vēstīts, ka Meganas tēvs Tomass Mārkls veselības problēmu dēļ 2018.gada maijā neieradās uz meitas un prinča Harija kāzām. Šobrīd notiek tiesas prāva par medija "The Sun" publicēto Meganas vēstuli tēvam.

Slavenības

Reklāmas, kas daudzus cilvēkus "iegrūda" parādu jūgā līdz 2018.gadam, šodien ir vēsture, kas atkārtojas. Toreiz valdība pieņēmuma lēmumu aizliegt reklamēt ātrās aizņemšanās iespējas uz neadekvāti augstiem procentiem, kas mudināja paņemt naudu dzimšanas dienas svinībām, Ziemassvētku dāvanām un citām lietām, bez kā var iztikt.

Svarīgākais