Komentāri: Kāpēc Aigars Grāvers lūdz draugiem un paziņām dzēst viņa telefona numuru?

Tedis

Pilnībā piekrītu,atbalstu,pareizi,Aigar!

5.jun 2020 Atbildēt
Anatolijs Potapkins

pareizi tedi ka pareizi aigar! tā turēt.

5.jun 2020 Atbildēt
Elisa Meijere

no vienas puses var saprast, no otras nē. šai aplikācijai ir konkrēts mērķis,- sabiedrības interesēs ir nodrošināt visiem potenciāli slimajiem caurskatamību, un tas ir pareizi. Tāpat nedomāju, ka Aigars ir tik svarīgs indivīds, kam valdība vēlētos sekot, ārpus aplikācijai noteiktajiem rāmjiem. Kādus cilvēk un naudas resursus vajag, lai katru izsekotu. Un kam gan valdībai tas būtu vajadzīgs. Viņs nav ne sazvērnieks ne politiskais aģitators. Bet izsekot bezatbildīgus inficētos, gan ir vērts.

5.jun 2020 Atbildēt
Haralds

tev ar galvu kaut kas nav kas nav kārtībā vai arī vienkārši neproti domāt..

5.jun 2020 Atbildēt
Maria

Pilnīgi pareizi. Un kurš ir tik naivs, ka domā, ka pie vajadzības viņu tāpat neatradīs? Tik un tā katrs mūsu solis telefona operatoram ir redzams.

6.jun 2020 Atbildēt
Edite

Sagàjis greblì.Izsekot?Jùtàs sv ariga persona?

5.jun 2020 Atbildēt
naudaskoks

Nav obligāti jābūt svarīgai personai, lai būtu kaudzēm ieguvumu no tevis izsekošanas. Pat no tādām kazām, kā tu. Visi šie pļūtītāji pat nesaprot uz ko mēs lēnām ejam.

7.jun 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Grāvers aiziet otkazā.

5.jun 2020 Atbildēt
Alberts Krasts

Pilnīgi pareizi!Es atbalstu Tavu nostāju,Aigar!

Pārāk daudz mūsu valdība no mums grib,tikai paši,pretī neko nav devuši un nedos!

Vieni vienīgi meli un zagšana,to viņi pieprot,kā neviens!

5.jun 2020 Atbildēt
Dace Bērziņa

Mani droši vien kāds nosodīs, bet uzskatu, ka aplikācija nav pielietojama ārstiem, īpaši, ja tie var saskarties ar COVID inficētu pacientu, bet neuzzinās, kad, kur, pat kaut vai aptuveno laiku nezinās. Tieši šī iemesla dēļ es arī to nelietoju un nedomāju to darīt. Ja būtu kaut vai vieta un laiks norādīts, tad es kā ārsts varētu saprast, vai darba vietā, kur tiek lietoti aizsardzības līdzekļi, vai tomēr kaut kur ārpus darba, kur esmu tāda pati kā vairums apkārt staigājošo, bez maskas un cimdiem.

5.jun 2020 Atbildēt
Kasiog

Nav ko uztraukties visus tāpat sen jau izseko viņu pašu viedierīces.

5.jun 2020 Atbildēt
Lilija Paegle

Pilnībā piekritu Aigaram. Jaunā lietotne absolūti pārliecina par to, ka masas (mūs , iedzīvotājus) ir jākontrolē, ka mēs esam nesaprātīgs aunu bars. Čipošana dažādos veidos,Šoreiz ar lietotni"Apturi Covid". Ar to viņi apliecina-jūs paši neko neapjēdzat, jūs jāvada, jākontrolē. To grib panākt lietotnes uzspiedēji, mums iegalvojot, ka tas viss mūsu labā.

6.jun 2020 Atbildēt
Janīna Ancāne

Piekrītu Grāverim! Te neuzkrītoši un caur meliem un viltus mūs visus tin ap pirkstu.Nav nekāda cronīša, šī aplekācija aizkonkrētā mērķa cilvēkus dzen izmisumā.Ko darīt ka man blakus slims ar gripu??? skriet bļaut glābiet???? tā ir vispasaules sistēmas maiņa caur šo izdomāto slimību, tikai kāpēc tādā veidā valdība atmazgā miljardus??? cik saņēma draugi kuri izgudroja aplikāciju?? cik karantīnas laikā izlietots tieši šim mērķim??? nekur nevien neatbild! kur ir tās palātas ar slimajiem?? parādiet, kāpēc klīst runas, ka maksā lai tikai meddarbinieki pieraksta ka ir slimi???? vai tas nav ārprāts??? cik ilgi mūs bendēs????

6.jun 2020 Atbildēt
naudaskoks

Es nesaprotu, kā cilvēki to vispār pieļauj! Daudzām rīcībām nav nekāda pamatojuma, pietiek tikai apmuļķot dažus lielākos brēcējus un pēkšņi par visu varēs aizbildināties ar ''drošību'' un citiem izdomātiem ''ieguvumiem''

7.jun 2020 Atbildēt
espats

Variants lietot nevis viedtlefonu, bet podziņtelefonu laikam nepastāv?

6.jun 2020 Atbildēt

Komentēt