Kristīne Virsnīte: Arī es klusēju

© Dmitrijs Suļžics/F64

Televīzijas raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte bieži sociālajā platformā Instagram dalās ar dažādām pārdomām un atziņām par dzīvi, kā aŗi atklāti un vaļsirdīgi nebaidās runāt par savām emocijām un piedzīvoto. Viņa atklāj, kas ir tas, kas liek saņemties arī brīžos, kad nav viegli.

"Tu nevari dabūt visu un uzreiz, tā vienkārši nenotiek, taču var gadīties, ka dzīve paņem visu un uzreiz. Zināt, kas man ir licis saņemties un darīt arī tad, kad nemaz nav spēka vai ticības sev? Mans stāsts! Tā apziņa, ka man ir savs stāsts un tas pieder man, lai kas notiktu, man to nevar atņemt. Man reizēm šķiet - ja vien es varētu tā pavisam atklāti izstāstīt savu stāstu un citi to uztvertu tā, kā to stāstu, to nesagrozītu, nedramatizētu lieki, vienkārši vērojoši lasītu," norāda Kristīne.

Viņa arklāj, ka lai gan no malas šķiet, ka viņa ir gatava dalīties ar visu, tā nebūt neesot. "Man nereti intervijās jautā - kur manī ir tik daudz drosmes dalīties ar to, kā ir? Ja pavisam atklāti, tad tā dalīšanās ir ar tādu pamatīgu bremzes sliedi asfaltā, jo arī es sevi sargāju. Arī es klusēju. Es vienmēr esmu vēlējusies dzīvot pasaulē, kur visi saka to, kā jūtas, neko neizgudro, nesamudrī, vienkārši saka, kā ir," atklāj Virsnīte.

"Pirms neilga laika saņēmu vēstuli, tādu īpašu, man kāda sieviete rakstīja, ka manī šajā pavasarī ir pavisam īpašs mirdzums, tāds skaists mirdzums. Es apjuku, jo skaidri zinu, ka manī nekāda mirdzuma nav, vismaz šobrīd galīgi nemaz. Taču varbūt tikai tā šķiet, ka nav, jo tas mūsu katra stāsts mirdz pats par sevi arī tad, kad mums nav spēka mirdzēt, arī tad, kad ļoti skumji un vientuļi," atklāta ir ieraksta autore.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.