Komentāri: Dārtai Danevičai šķiršanās no Niklāva Kuprnieka bijusi īpaši sāpīga

Vērotājs

Laiks negaida! Vēl mazliet un vecmeitas status klāt. Latvija ar saviem 100 skatītājiem 20 krēslu rindās nav pateicīga vieta aktieriem. Padomju laikos arī skatītāju bija vairāk, kolhozu ļaudis ar pārpildītiem autobusiem tika uz Rīgu vizināti un arī katrā rajona, vai kolhoza kultūras namā aktierus mīļi sagaidīja kā muižkungus ar klātiem galdiem un izkurinātām pirtiņām. Vienīgi Paulis nicīgi izteicās par kolhozniekiem un viņu dāvātiem sivēniem, bet tie bija vissirsnīgākie un mīļākie skatītāji uz pasaules.

15.mai 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Trīsdesmit divi gadi jau ir vecmeita, cerības švakas, vienīgi uz kādu šķirteni vai lustīgi līdz šim laiku pavadījušu 50-gadnieku, kuram arī pēdējais brīdis tik kādai pie sāniem.

15.mai 2020 Atbildēt
Alexandra atbilde bezkaunīgais sivēns

Tavuprāt , 32 gados jau vajadzēja pulcinu bērnu un staigāt trenuškās ? Vecmeita , vecpuisis sen jau novecojis jēdziens !

15.mai 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde Alexandra

Būtībā man pilnīgi vienalga, kad kura rada bērnus vai kāds staigā trenuškās, bet jēdzieni nenoveco un to arī pateicu. Tas ,protams, nenozīmē, ka kāda nevar dzemdēt kaut 60-mit gadu vecumā,DDD man tas pie pērnajām rabarberu lapām komposta kaudzē.

15.mai 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde bezkaunīgais sivēns

Nestrīdies ar meitenēm, durak!

15.mai 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Ja Kurpnieks tiks Dārtas tēva rokās, kas ir ķirurgs, viņš krāpnieku izrūnīs jau pirmajā setā bez narkozēs.

15.mai 2020 Atbildēt

Komentēt