Komentāri: Latviešu mūziķiem, aktieriem un citiem māksliniekiem saziedoti vairāki tūkstoši eiro

kss2

Smieklīgi! Lai šajā laikā iet pastrādā veikalā!!! Kur problēma???Atradušās ,,ZVAGZNES,,Tāpat no tiem mākslniekuem puse metama misenē! Tā kā krīze liek visiem padomāt kur vairāk esi vajadzīgs un pietiks te vākt darba spējīgiem cilvēkiem naudu! Kauns būtu to pieņemt!!!

30.apr 2020 Atbildēt
Melānija

Bet,vai tad šie mākslinieki nav oficiāli algu saņēmuši,par kuru maksājuši arī nodokļus,? Valsts taču tādā gaadījumā maksā pabalstus.Un,ja nav,tad kā viņi domā dzīvot,kad pienāks laiks iet pensijā,vai tad vainos valsti,kad iznāks tikai neliels pbalsts pensijas vietā? Nu, jādomā taču pašiem ar galvu!

30.apr 2020 Atbildēt
Tedis

Ar sūdainu koku tiem parazītiem,liekēžu bars,lai sprāgst badā,ja nevar izdzīvot,mērgļi!

30.apr 2020 Atbildēt
Lauma

Tedi pediņ. tu laikam pats esi peradis, ka tevi vālē pakaļā ar s'ūdainu koku. Badā nosprāgsi tu , ne jau kāds cits. Var redzēt, ka tev galvā iesmakušas smadzenes.

1.mai 2020 Atbildēt
Tedis atbilde Lauma

Laumiņ,lētā šļura,ej būdā,kuce!

2.mai 2020 Atbildēt
ivoj

EI JŪS TUR JA ESAT TIK AKTIVI ZIEDOTĀJI MŪZIĶIEM UN AKTIERIEM VARBŪT ZIEDOSIET MAN AR , JO DZĪVOJU AR (150 EIRO ) KATRU MĒNESI , KURŠ UZTRAUKSIES PAR MANI.............PIZDZEC ! NU IR LAIKI PIENĀKUŠI SLAVENĪBAS ĪD , KA NAV NAUDAS - AIZVERATIES VIENREIZ PA VISĀM REIZĒM , VEMT GRIBĀS ! CIK REIZ JUMS TEIKT - ŠAJĀ GRŪTAJĀ LAIKĀ NĒESAT JUS VIENĪGIE KURIEM IR GRŪTI..........................................LIEKUĻI ! FUI , FUI UN VĒLREIZ FUI JUMS !

1.mai 2020 Atbildēt
Elita

Un kāpēc viņi nevar iet strādāt ,jeb pieraduši neko nedarīt un saņemt naudu .Lai iet strādā veikalā par krāvējiem ,tad zinās ,ķā naudu nopelnīt

1.mai 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Pamēģini pati no krāvējiem tapt par mūziķi!

2.mai 2020 Atbildēt

Komentēt