Komentāri: Mūrniece stāsta par atvases atlaišanu no darba

Dainis Dobelis

Cilvēks pie prāta nāk, vien tad, kad sāp. Arī valsti vada cilvēks. Arī baznīcu. Arī viesnīcu un citu nīcu. Arī tauta ir cilvēks. Vien sāpes, cilvēkam prātu mājās nes.

22.apr 2020 Atbildēt
Artis

Pirmkārt.

Ko nu Mūrniecīt visu laiku tā raudi un visai pasaulei savu besīšanu izrādi, it kā tā būtu personīgā viesnīca. Labāk saki saviem siltzemju īpašniekiem, lai padomā kā to guļamvagonu noturēt taisni, lai šamējie iod kādu riekšavu ar naudu.

Otrkārt.

Ja padomā, traki - mums ir bijusi tāda Aizsardzības ministre, kas izrādās ir nepārtraukti pīkstošs, ņaudošs un pilnīgi nevarīgs radījums. Tapēc arī tā aizsardzība bija ne šis, ne tas.

Treškārt.

Mūrniece, Tu taču biji Vienotības (Jenotības) politiķe. Kapēc tad Tevi ne dzirdēja, ne redzēja, kapēc nestāvēji barikādēs, kad V.Dombrovska valdība lobēja bankas, simtiem tūkstošiem cilvēku atņēma mājas, zemi, dzīvikļus un izdzina pelnīt maizi uz svešām zemēm. Kapēc Tu tad klusēji, kad notika šis genocīds pret Tavu tautu?

22.apr 2020 Atbildēt
pēteris

Dzīve prasa norēķinus. Tas tagad notiek! Nebaltām dienām neviens nekrāja== PIDRALLĀ, PIDRALLĀ , PIDRALLĀ!Žuļikus, nodokļu nemaksātājiem nav komaksāt , ne kapeiku, Lai sēž Rīgā pie tuneļutrepēm. m.....m vienmēr veicās, tikai godīgie tiek spīdzināti l'dz nāve tos ņems!

22.apr 2020 Atbildēt
Zane

Pilnīgi piekrītu! Šī ņaudošā un absolūti neprofesionālā dāma, kuras vienīgais talants ir vīru maiņa un zīmēšanās soctīklos, krīzes laiku varētu izmantot lietderīgi un apgūt kādu biznesa, grāmatvedības un ekonomisko zinību kursu!!! Uzņēmēji skaitās... Jāsmejās! Ar tādu izglītību trauku mazgāšana un lētu sižetiņu veidošana ir vienīgais, ko viņa spēj!

23.apr 2020 Atbildēt
Melānija

Jā,un arī Bauskas iedzīvotāji dusmīgi,joviņa sūtīja specvienību,kuri izklīdināja cilvēkus,kuri cīnījās par savas slimnīcas saglabāšanu.Vēl šodien cilvēki piemin Mūrnieci ne jau ar labu vārdu!

22.apr 2020 Atbildēt
Johns Doo

Laba sheema :) Darbenieki sannem bezdarbnieka pabalstu :))) A Viesniica chiikst pa pilnu klapi, 100% dabuusi. Iespeejams pad attiesaasi ja labi sannemsies :))))

22.apr 2020 Atbildēt
Rolands Savickis

Izrādās,ka viņa nodarbinājusi nepilngadīgos.Kur tad palika bēŗnu tiesību aizsardzības centrs.

23.apr 2020 Atbildēt
dzintra

Tiešām.Vai tad atvasei skola nebija jāapmeklē?Labāk nebūtu izpaudusies...Tik dumja sieva bija ministre.

23.apr 2020 Atbildēt
mairita

labi, ka man 13 gadi nav šajos laikos.... Pirmo algu šai vecumā saņēmu kolhoza bietes ravējot. Manam vīram vispār darba grāmatiņa no 14 gadu vecuma, nav nekāds plānā galdiņa urbējs. Tāpēc jau mums tādi nekur īsti nederīgi darba darītāji... baidās no lauku darbiem, kad kā reiz visi atlaistie "pidirallallā" var arī tā sev maizei nopelnīt.

23.apr 2020 Atbildēt
Raivo Briedis

Tagad Lindai derētu padomāt, kā jutās viss Policijas akadēmijas kolektīvs, kuru bijusī Iekšlietu ministre savu politisko ambīciju dēļ likvidēja nodarot neaprēķināmu postu visai policijai un tiesiskajai kārtībai Latvijā... Būs brīvs brīdis, var padomāt arī par Bauskas iedzīvotājiem...

23.apr 2020 Atbildēt
Tedis

Sivēnmammai bēdas,ieņirdzu par cūkas bēdām!

24.apr 2020 Atbildēt

Komentēt