Slavenais šefpavārs Lauris Aleksejevs gatavo ēdienu treilerā

© Kaspars Krafts/F64

Restorāna "36.līnija" līdzīpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs tagad rosās nelielā treilerā, gatavojot ēdienu, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Slavenais šefpavārs tirgo ēdienu autostāvvietā" izdevumā "Privātā Dzīve".

"Ideja dzima par ēdienu gatavošanu treilerā, jo starp apmeklētājiem ir jānodrošina vismaz 2 metru distance. Brīvā dabā to izdarīt ir daudz vieglāk," saka Lauris.

Viņš apmeklētājus apkalpo netālu no restorāna "36.līnija" vecajām telpām, bet pats restorāns darbu turpina jaunajās telpās Dubultos, kur cilvēki var ieturēt svinīgākas maltītes.

Lauris piebilst, ka treilerā pieejams tā saucamais "ielu ēdiens", piemēram, ribiņas, burgeri, salāti, vistas ēdieni, zupas.

Savukārt pats treilers pieder Laurim, gatavots pēc viņa projekta, tajā ir aprīkota virtuve. Agrāk treilers izmantots kā izbraukuma bufete, bet tagad tas būs sastopams Lielupē visu vasaru, atklāj Lauris.

Slavenības

Šovā “Slavenības. Bez filtra” pie Magones ciemos ieradušās draudzenes, lai pārrunātu, kā tad viņai gājis ceļojumā uz Ēģipti kopā ar Venti. Lai gan Magone un Ventis vēlējās atjaunot attiecības, ceļojuma laikā abi drīzāk vien atklāja savos skapjos esošos skeletus, un abu starpā dzirkstele tā arī vairs neuzšķīlās. Tomēr Magone ir pārliecināta, ka ceļojums vienalga nācis par labu – viņa tālajā zemē ir atradusi sevi.

Svarīgākais