Komentāri: Busulis pastāsta, ko viņam raksta sociālajos tīklos

bezkaunīgais sivēns

Busulis vēl nevar un nevar pierast pie domas, ka eksistē viedokļu dažādība, padomju laiki sen beigušies, kad eksistēja tikai viens "nekļūdīgais" viedoklis.

9.apr 2020 Atbildēt
Laura Vanadziņa

Kādas muļķības. Komentārus ar vienkārši citādu viedokli viņš nedzēš un dažreiz pat "laiko". Šeit ir runa tikai par klajiem apvainojumiem un rupjībām (visbiežāk tie ir abi kopā, jo daži indivīdi vienkārši neprot izteikt savu "viedokli" bez rupjībām), par kuriem patiesībā saskaņā ar Instagrama (kur Busulim ir visvairāk komentāru) politiku varētu ziņot un Instagrams pats tos izdzēstu un pēc vairākiem tādiem lietotājs vispār tiktu bloķēts. Un arī tos Busulis dzēš ne jau sevis dēļ, bet, kā viņš teica, miera dēļ un lai viņa sekotājiem nevajadzētu tos lasīt........

Tā ka kopumā tā ir ļoti mērena reakcija (ja tā to var nosaukt) uz tādiem komentāriem - citi viņa vietā patiešām par to ziņotu un vēl citi atbildētu ar kādu skarbu vārdu.

10.apr 2020 Atbildēt
Laura Vanadziņa

Taču Busuļa Instagramā un Feisbukā vispār ļoti reti parādās negatīvi komentāri un ne jau tāpēc, ka viņš visu dienu sēž un tos dzēš. Tos, kas ir, parasti var pamanīt pirms tie tiek izdzēsti. Par laimi, nīdēji un "citādā" viedokļa pārstāvji (lasīt, Latvijas pseidopatrioti, kuri ikvienu, kurš atļaujas braukt uz Krieviju, sauc par Latvijas nodevēju un, protams, dažādos rupjos vārdos + daži, kuri nav spējīgi normālos vārdos izteikt savu nepatiku pret Busuli kā dziedātāju) pārsvarā vienkārši nelien viņa soctīklu lapās.

10.apr 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Es nav piderass, Busuļam nerakstu.

11.apr 2020 Atbildēt
Laura Vanadziņa

Apbrīnojami pareiza lietotājvārda izvēle.

11.apr 2020 Atbildēt

Komentēt