Šefpavārs Darens Makgredijs, kas jau 15 gadus ir karalienes Elizabetes II šefpavārs, pastāstījis, ko karaliene ēd karantīnas laikā, raksta "spletnik.ru".
Pēc viņa teiktā, karaliene ēd ierasto ēdienu, piemēram, karalienei ļoti garšo īru ragū. Savā ēdienkartē karaliene ir iekļāvusi arī tik ļoti iecienītos saldumus, īpaši šokolādes kūku, jo, kā sacījis šefpavārs, "karantīna nav laiks diētai, ir jānomierina ķermenis".
Tāpat zināms, ka Vindzoras pilī ēdiena pietiek vairākiem mēnešiem, pie tam tur ir sava ferma un dārzs - dārzeņi un gaļa tiek ražoti turpat, uz vietas.
Zināms, ka karaliskā ģimene Vindzoras pilī dzīvos izolācijā un nepieņems viesus, tāpēc apkalpojošajam personālam uzticēts sagatvot nepieciešamo pārtikas produktu krājumus.