Tiesu izpildītāji nevar atrast Anastasiju Zavorotņuku

© Tass/Scanpix/LETA

Krievijas medijos nonākusi informācija, ka tiesas izpildītājs slēdzis lietu par krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas parādu. Tāds lēmums pieņemts, jo ar vēzi slimo aktrisi neesot bijis iespējams atrast, raksta "Starhit".

Nav zināms, kur tieši šobrīd ārstējas Zavorotņuka, taču iepriekš mediji rakstīja, ka rehabilitācijas lielo izmaksu dēļ pārdota Zavorotņukas glaunā māja Piemaskavā, kas viņai izmaksājusi 2 miljonus dolāru.

2012.gadā aktrise bankā paņēma hipotēkas kredītu, jo tobrīd viņai labi veicās darba sfērā. Taču krasas valūtas kursa izmaiņas mainīja Zavorotņukas kredīta izmaksas. Viņai nācas iet cauri daudzām procedūrām tiesā un beidzot 2019.gadā viņa atmaksāja parādu.

Vēl tiek ziņots, ka aktrisei ir arī finansiālas problēmas ar dzīvokli Maskavā, proti, ir izveidojušies rēķinu parādi.

Jāatgādina, ka pirms kāda laika vēstījām, ka mūzikas kritiķis Sergejs Sosedovs pavēstījis, ka Anastasijas stāvoklis joprojām ir smags.

Viņš precizēja, ka, lai gan Nastja ir sliktā stāvoklī, bijis vēl sliktāk.

"Ja salīdzina ar to, kas bija, ir kļuvis labāk. Es zinu, ka bija pavisam slikti," piebilda Sosedovs.

Slavenības

Eiroparlamenta deputāte Sandra Kalniete atklāj, ka laikā, kad viņas vīram Ansim Reinhardam bija pēdējā slimības stadija, viņa rakstīja grāmatu, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Rakstot remdēju sāpes" izdevumā "Privātā Dzīve".

Svarīgākais