Kašers atklāti atbild, kur pazudis viņa bijušais draugs

© F64

Multimākslinieks un TV personība Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis sociālo tīklu lietotājiem atklājis detaļas par savu privāto dzīvi.

Kā zināms, Kašers ir šķīries no drauga Artura, ar kuru kopā pirms laiciņa "iznāca no skapja", paizņojot par savu netradicionālo seksuālo orientāciju.

Kāds Kašera sekotājs Instagram nekautrējās viņam jautāt, kur pazudis Arturs.

Kašers, atbildot uz jautājumu, saka, ka Arturs ir lielisks puisis, cilvēks un neatņemama daļa no viņa dzīves un atmiņām. Kašers bijušajam mīļotajam no sirds novēl visu to pašu labāko!

"Uzskatu tā - mums dzīvē ienāk cilvēki, lai mēs ko iemācītos, kad misiju esam izpildījuši - cilvēki no mūsu dzīvēm aiziet un to vietā nāk citi. Mēs mūsu kopīgo stāstu izdzīvojām un esmu viņam pateicīgs par lielisko laiku, mirkļiem, kurus piedzīvojām,” raksta Kašers.

Ekrānšāviņš no Instagram

Jāpiebilst, ka pirms kāda laika Kašers paziņoja, ka ir attiecībās ar jaunu vīrieti - treneri vārdā Jānis.

Pirms kāda laika vēstījām, ka Kašers soctīklos dalījās ar emocionālu vēstījumu par to, kā pirms astoņiem gadiem atzinies mammai par savu seksuālo orientāciju.

Slavenības

Karaļnams ne reizi vien ir meklējis iespējas, kā attīstīt dažādas biznesa idejas, lai piepelnītos. Reiz nelaiķe karaliene Elizabete II atvēra savu krogu, nu viņas dēls karalis Čārlzs III nācis klajā ar savu ideju, kā nopelnīt, vēsta "The Sun".

Svarīgākais