Ieva Brante atklāj jaunas detaļas par redzēto vardarbību starp bērniem

© Žanete Terentjeva

Pastaigājoties ar suni Kobes parkā Āgenskalnā, juriste Ieva Brante kļuva par liecinieci, kā divi lielāki puikas parkā ņirgājās par mazākajiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Divi lielākie puikas, aptuveni divpadsmit gadus veci, mazākajiem norāvuši un aizmetuši cepures, izvandījuši somu, izmētājuši darba lapas, grūstījušies.

Saprotot, ka tā nav rotaļā vai spēle, bet abi lielākie puikas nopietni ņirgājas par pāris gadiem jaunākajiem, Ieva devusies vardarbību pārtraukt.

Draudējusi izsaukt policiju.Viens no pāridarītājiem uzreiz aizbēdzis, otrs Ievai aizrādījis, ka viņai neesot tiesību viņus aizturēt.

Juriste ir pārsteigta, ka parkā neviens cits neiesaistījās, lai pārtrauktu vardarbīgo rīcību.

Ieva ar notikušo dalījās arī “Facebook” Āgenskalna domubiedru grupā.

Atsaucās arī sieviete, kura norādīja, ka viens no cietušajiem puikām bijis viņas dēls. Viņš arī mājās izstāstījis notikušo. Ieva ir priecīga, ka puika nav nobijies un noklusējis nepatīkamo starpgadījumu.

Jau iepriekš vēstījām, ka Ieva Brante kļuvusi par aculiecinieci nežēlīgai bērnu rīcībai.

Avots

Slavenības

Pagājušajā nedēļā mūžībā 53 gadu vecumā devās latviešu aktrise un politiķe Inese Laizāne. Diagnozi - izkaisītā jeb multiplā skleroze - ārsti Inesei bija noteikuši jau pirms 20 gadiem, vēstīts Santas Sergejevas materiālā "Harijs Petrockis: "Diemžēl brīnums nenotika"" izdevumā "Kas Jauns".