Ķirurgs atklāj patiesību par Pugačovas "jauno seju"

© Tass/Scanpix/LETA

Skatoties uz pēdējām Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas fotogrāfijām, vērīgākie interneta lietotāji ir pamanījuši, ka ir mainījies zvaigznes sejas ovāls un neticamā veidā pazudušas visas grumbas. Medijs "7days.ru" izmaiņas Pugačovas izskatā lūdzis komentēt Maskavā pazīstamo plastikas ķirurgu Leilu Eprikjanu.

Ārste uzsver, ka, pirmām kārtām, jāpievērš uzmanība mūsdienu interneta tehnoloģijām, proti, visādām "maskām" un "filtriem", kas ir sociālajos tīklos un ko slavenības nereti izmanto.

"Lai skaidri pateiktu, vai ir bijusi ķirurģiska iejaukšanās, ir jāredz neapstrādātas fotogrāfijas. Visticamāk, dziedātāja veikusi sejas masāžu kursu. Mūsdienās šādā veidā var efektīvi koriģēt sejas formu. Gulties zem skalpeļa nav obligāti. Tāpat, iespējams, Pugačova veikusi vitamīnu injekcijas. Pēc procedūras lieliski izlīdzinās grumbas," pauda ķirurģe.

Tajā pašā laikā viņa piebilst, ka plastiskajām operācijām nav būtisku vecuma ierobežojumu, jo pats galvenais ir organisma vispārējais veselības stāvoklis.