Publicēta vēstule, kas atklāj jaunu faktu par Diānu

© AFP / Scanpix / LETA

Atklātībā nākušas jaunas vēstules, kas atklāj princese Diānas iecienītāko maltīti, raksta "Mirror".

Labdarības organizācija Johannesburgā, Dienvidāfrikā 1981. gadā vērsusies pie daudziem slaveniem cilvēkiem, lūdzot atklāt viņu iecienītākās ēdienu receptes jaunai pavārgrāmatai.

Daudzi atsaucās šim aicinājumam un viņu sūtītās vēstules nu nonākušas publiskajā telpā. Starp vēstulēm ir arī princese Diānas sūtītā recepte.Vēstulē, kas rakstīta 1981. gada 7. aprīlī, trīs mēnešus pirms viņas kāzām ar princi Čārlzu, norādīts, ka Diānas iecienītākais ēdiens bija boršs (biešu zupa no Ukrainas). Diānas versijā zupas sastāvā ir bietes, jogurts, sīpoli, vistas buljons, piens, skābais krējums, sāls un pipari.

SWNS / Scanpix/LETA

Vēstuli labdarības organizācijai tolaik nosūtījusi arī bijusī Lielbritānijas premjerministre Margareta Tečere, kura atklājusi apelsīnu un valriekstu kūkas recepti.

Lūgumu saņēmusi arī Elizabete II, kura gan atteikusies dalīties ar savas iecienītākās maltītes recepti, atbildes vēstulē norādot, ka to publicēt "nav iespējams".

Slavenības

Karaļnams ne reizi vien ir meklējis iespējas, kā attīstīt dažādas biznesa idejas, lai piepelnītos. Reiz nelaiķe karaliene Elizabete II atvēra savu krogu, nu viņas dēls karalis Čārlzs III nācis klajā ar savu ideju, kā nopelnīt, vēsta "The Sun".

Svarīgākais