Harija un Meganas svētku apsveikums sajūsmina pasauli

© Reuters / Scanpix/LETA

Jau zināms, ka Saseksas hercogu pāris šogad nolēma lauzt vēl vienu karaliskās ģimenes tradīciju un Ziemassvētkus svinēja atsevišķi, taču pāra izsūtītais apsveikums, kurā redzams septiņus mēnešus vecais Harija un Meganas dēls Ārčijs, sajūsminājis pasauli.

Šī ir pirmā Ziemassvētku apsveikuma kartīte, kurā redzams Harija un Meganas dēls Ārčijs, vēsta raidorganizācija BBC. Melnbaltajā fotogrāijā mazais Ārčijs rāpo pretim fotokamerai, kamēr viņa vecāki redzami fonā pie Ziemassvētku egles lepni smaidām.

"Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu... vēl mūsu ģimene jums," vēstīts apsveikumā, kuru e-pastā saņēmuši Harija un Meganas draugi, kolēģi, kā arī ģimenes locekļi.
View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews) on

Jau vēstīts, ka šobrīd pāris atpūšas no saviem karaliskās ģimenes pienākumiem un kopā ar dēlu Ārčiju pavada laiku Kanādā.

Slavenības

Artjoms Gluzunovs ir iznācis no apcietinājuma un sācis darba meklējumus. Viņš kopā ar savu bērnu māti Elīnu Gluzunovu, kurai vēl šovasar bija romāns ar Niku Endziņu, šovā “Slavenības. Bez filtra” devies uz kādu kafejnīcu, kur izmanto iespēju un zvana potenciālajiem darba devējiem. Tomēr drīz vien seko pamatīgs strīds.

Svarīgākais