Anastasijas Zavorotņukas ģimeni pamatīgi sadusmo notiekošais

© Tass/Scanpix/LETA

Ar vēzi slimās Anastasijas Zavorotņukas ģimene nākusi klajā ar paziņojumu. Ģimeni sadusmo Krievijas žurnālistu rīcība.

Tiek ziņots, ka žurnālisti ne tikai izseko aktrises ģimenes locekļus, bet piedāvā kukuļus medicīniskās iestādes darbiniekiem, kurā jau vairākus mēnešus atrodas Anastasija.

"Kur ir robeža šai nekaunībai? Ja domājat tikai par karjeras ambīcijām, uzskatot, ka nekad nenonāksiet savu reportāžu varoņu lomā, tas nav tālredzīgi. Dzīve ir pārāk neprognozējama. Kā jūs jutīsities, ja kāds tik atklāti spekulēs par jūsu veselības tēmu? Piedāvāt mediķiem tirgot informāciju par pacientiem - tas ir zemisiki. Mēs vēlreiz lūdzam nepārkāpt robežas un likt mūs mierā!" rakstīja Zavorotņukas radinieki.

Jau ziņots, ka 48 gadus vecajai aktrisei, kura Latvijā pazīstama no slavenā seriāla "Mana mīļā aukle", atklāja smadzeņu vēzi pēc tam, kad sieviete sāka sūdzēties par smagām galvassāpēm. 13. septembrī kļuva zināms, ka viņa ir hospitalizēta ārkārtīgi smagā stāvoklī, bet 15. oktobrī tuvi mākslinieki pirmo reizi apstiprināja, ka Anastasija ārstējas no smagas slimības.

Pašlaik Zavorotņuka atrodas smagi slimu pacientu rehabilitācijas centrā, kur viņa nonāca oktobra sākumā tūlīt pēc izrakstīšanas no Eiropas Medicīnas centra. Tad viņas veselības stāvoklis tika novērtēts kā smags.

Slavenības

Eiroparlamenta deputāte Sandra Kalniete atklāj, ka laikā, kad viņas vīram Ansim Reinhardam bija pēdējā slimības stadija, viņa rakstīja grāmatu, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Rakstot remdēju sāpes" izdevumā "Privātā Dzīve".

Svarīgākais