Kampars beidzot atklāti runā par šķiršanos

© Ilze Zvēra/F64

Politiķis Artis Kampars, kura laulība tika šķirta pēc 28 gadu kopdzīves, Lolitas Lūses materiālā "Man nav jāiet klosterī" izdevumā "Ieva" atklāj, ka laulības šķiršanu izjuta kā zaudējumu.

Kampars ir atklāts - laulības šķiršanu izjuta kā zaudējumu gan tad, kad šķīrās, gan izjūt joprojām, taču uzsver - tas ir noticis, pagājis, un tur neko vairs nevar mainīt.

Kampars arī atklāti pateica, ka viens no šķiršanās cēloņiem bija ģimenes modelis, kad vīrs strādā, bet sieva ir mājās.

"Mana problēma ir bijusi tā, ka vienmēr esmu uzņēmies pārāk daudz - esmu bijis gatavs nest un nest, tos ratus vilkt viens pats. Pie tā pierod. Brīdī, kad vairs nejaudāju vilkt un teicu: klau, mīļie, palīdziet! - neviens nesaprata, par ko es runāju. Tas bija emocionāli ļoti smags laiks - atzīt, ka vezums ir kļuvis nepavelkams," pauda Kampars.

Viņš piebilsta, ka nav iespējams saglabāt attiecības, ja tās ir vienvirziena - ja tikai viena puses cenšas kaut ko saglabāt un padarīt ciešāku un gadiem tā viena puse bijis viņš.

Jāpiebilst, ka iepriekš medijos par šķiršanos bija izteikusies arī Kampara bijusī sieva.

Ilva Lapa Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Pusi dzīves upurēju vīram" izdevumā "Privātā Dzīve" neslēpa, ka ilgu laiku nebija pat nojautusi neko par vīra krāpšanu.

Slavenības

Pirms dažām nedēļām Latviju pāršalca ziņa, ka Gaigalavā, Rēzeknes novadā nokritis Krievijas militārais drons. Lielāko sašutumu sabiedrībā raisīja fakts, ka drons netraucēti Latvijas teritorijā nolidojis ap 100 kilometriem.

Svarīgākais