Megana izpauž jaunumus par dēlu Ārčiju

© Reuters / Scanpix /LETA

Princis Harijs un Megana Mārkla tikās ar karavīru ģimenēm Vinsdorā. Tikšanās laikā tika runāts arī par Meganas un Harija dēlu Ārčiju, kuram aprit pusgads.

Saseksas hercogiene pie rīta kafijas apsprieda bērnu audzināšanu ar citām mātēm. Megana dalījās pieredzē par bērna gulēšanas paradumiem un pirmajiem zobiem. Kādai no mātēm Megana atklājusi, ka mazais Ārčijs sācis jau rāpot, vēsta The Mirror.

Viena no kareivju sievām atklāja: "Mana meita Airisa ir vienā vecumā ar Ārčiju un mēs runājām par bērnu atradināšanu no krūts un rāpošanu. (Megana) ir normāla māte un bija sajūta, ka sarunājos ar draudzeni".

Saseksas hercogu pāris piestāja pie kopienas centra, lai aprunātos ar kareivju ģimenēm un apspriestu armijas dzīvi. Britu kareivju atrašanās citās pasaules malās radījusi bažas Harijā par viņu ģimenēm. "Tas ir neiedomājami grūti. Es ļoti cienu un apbrīnoju ikvienu, kurš ar to saskaras," pauž Harijs. Jaunais tēvs tagad apzinājies, cik grūti būtu tikt nošķirtam no dēla laikā, kad tas tik strauji mainās.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Svarīgākais