Komentāri: Latviešu aktieris stāsta, kāpēc daudzi negrib iet uz teātri

Edgars

Ne jau tāpēc, ka jāvelk kleita un žakete, bet tāpēc ka grūti nokļūt. Visiem kuri apmeklē teātri jābūt iespējai novietot tur automašīnu.

27.okt 2019 Atbildēt
dzintra

Nu gan jāsaka,kad mēs augām....Rīdzinieki gāja uz teātriemkājām,brauca ar tramvaju,trolejbusu un tālāk kājām un vēl daudzi esam dzīvi.Un pat prātā neienāca,ka vajadzīga mašīna tādam mērķim.Un vēl vaimanā,ka viss ir slikti.

28.okt 2019 Atbildēt
Baiba Šuha

Nepiekrītu māksliniekam.

Tauta skaita izdzīvošanas kapeikas....Diemžēl zinu ļoti daudz ģimenes, kas tieši budžeta dēļ nevar atļauties baudīt kultūras pasākumus.

27.okt 2019 Atbildēt
Anita Torne

Jă tieši tã.

27.okt 2019 Atbildēt
Кристине Смалце

Pilnībā nepiekrītu aktierim. Vienīgais iemesls kāpēc cilvēki neapmeklē teātri ir naudas trūkums, jo ne visi var atļauties pēc izrādes izsaukt taksi vai apmesties hostelī ja sabiedriskais transports ārpus Rīgas vairs nekursē. Par biļešu cenām vispār nemaz nerunājot. Pati esmu redzējusi ka uz teātriem iet pat džinsu biksēs un treniņtērpos, un ne tikai jaunākā paaudze, bet arī priekšpensijas vecuma cilvēki.

28.okt 2019 Atbildēt
Zigrīda Hildebrante

Es uzskatu , ka ĻOOOTI dārgas biļetes , īpaši pensionāriem ...pati , pērku otrajā balkonā , kur lētās , bet ...nav jau ideāla redzamība , lejā , zālē ..nav iespējams nopirkt , tur tikai jāķer piedāvājumi , kad visa zāle ir 7 eur ...žēl , gribētu biežāk apmeklēt izrādes , bet ....zālē nevaru atļauties maksāt 25-30 eur pa izrādi , tāpat aktieru zālē un jaunajā zālē , kur arī ir ļoooooooti dārgas biļetes ... brr

28.okt 2019 Atbildēt

Komentēt