Princis Harijs nāk klajā ar negaidītu vēsti par viņa un Meganas bērniem

© AFP/Scanpix/LETA

Princis Harijs, sniedzot interviju britu antropoloģei un etoloģei Džeinai Gudolai, paziņojis ko negaidītu attiecībā uz bērnu skaitu viņa ģimenē.

Kad Harijs pievērsās bērnu tēmai, Gudola pauda, ka "bērnu nevar būt pārāk daudz", jo mūsu planētas resursi ir ierobežoti un ir jārūpējas par apkārtējās vides saglabāšanu.

" Divi bērni - ne vairāk! Liekas, ka cilvēki domā, ka pasaule pieder tikai viņiem. Es savukārt vienmēr esmu domājis, ka mēs esam tikai ciemiņi uz šīs planētas. Un, protams, mums ir jārūpējas par to, lai atstātu labu vidi nākamajai paaudzei," paziņoja Harijs.

Viņš arī piebilda, ka uz tēva lomu skatās savādāk nekā viņa brālis Viljams, kuram ir trīs bērni. Tiesa gan, Harijs neprecizēja, ko ar to domā.

Slavenības

Reklāmas, kas daudzus cilvēkus "iegrūda" parādu jūgā līdz 2018.gadam, šodien ir vēsture, kas atkārtojas. Toreiz valdība pieņēmuma lēmumu aizliegt reklamēt ātrās aizņemšanās iespējas uz neadekvāti augstiem procentiem, kas mudināja paņemt naudu dzimšanas dienas svinībām, Ziemassvētku dāvanām un citām lietām, bez kā var iztikt.

Svarīgākais