Komentāri: Eksperte par Levita kundzes stilu inaugurācijas dienā: Kā no padomju laikiem

Juta Vera

Normāls prezidents un ļoti labs stils abiem. Latvju aunapierēm gribas raša style, bet nu nebūs raša

10.jūl 2019 Atbildēt
Kāpēcis

Domāju, ka šīs 'ekspertes' nav vērā ņemamas. Katram cilvēkam ir jāģērbjas tā, kā viņš jūtas ērti, - nevis jādzenas pēc modes un, kā to vēlās kaut kādas 'ekspertes'...

10.jūl 2019 Atbildēt
dzintra

Paldies Dievam,Levita kundze ir dzimusi Rietumvācijā un 'padomju zemē" nav dzīvojusi nevienu dienu.tā kā par 'padomju laikiem'" viņai nav nekāda priekšstata.Ja nu vienīgi no nostāstiem un kādām grāmatiņām vai filmām.

10.jūl 2019 Atbildēt
Ingrida Staņislavska

Toties viņa ir prezidenta kundze. Respektabla, izglītota, spēcīga un pašapzinīga prezidenta kundze. Kamēr "eksperte" joprojām tikai kaut kāda dubska.

10.jūl 2019 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Bet toties pate stiliste ger jas ka putnubiedeklis uz lauka. Redzēta skaista biedējoša TVkanala.

10.jūl 2019 Atbildēt
Inga Griģe

Levita kundzei vajadzīgs palīgs. Un Dubskas kundzei ar ir taisnība par to, ka trūkst mūsdienīguma apģērbā. Jo tomēr tā ir mūsu valsts pirmā lēdija.

10.jūl 2019 Atbildēt
Diduu

Akla Dubskas sekotāja!

10.jūl 2019 Atbildēt
jabis atbilde Diduu

ja sieviete neredz darga modes nama bļitku, tas jau vel nenozimē, ka viņa akla. Vareja jau pateikt tērpa cenu, tad Dubskai butu mute ciet

11.jūl 2019 Atbildēt
Diduu atbilde jabis

Nezinu, par kādām bļitkām iet runa, bet skaidrs ir viens, ka Dubskai nav pilns rublis!

12.jūl 2019 Atbildēt
inara timbare

kāda vaina kleitai? ko jūs vāraties par stilu!....-mode mainās un laiks skapī meklēt ko līdzīgu!

10.jūl 2019 Atbildēt
Edgars Stals

Lūk šis mani tracina....Parādiet man vienu apģerba gabalu, kurš ir mūsdienīgs!

Jebkura lupata, kuru valkājam šodien ir bijusi modē pirms noteikta laika posma. Ja šo kostīmu būtu uzvilkusi kaut kāda influencere, jutubere utt., tad tautās uzreiz tas būtu modes kliedziens un uzreiz kļūtu mūsdienīgs, jo to sāktu ražot masveidā. Tā tas bija ar augstajiem džinsiem, kļošenēm, mušveidīgām saules brillēm utt. Tur neviens nekliedz, ka tas no 60 tajiem. (ok...augstie džinsi bija 90to beigās).Tagad tas atkal ir modē. Ko viņa pie šī kostīma varēja pievilkt "mūsdienīgu"??? Adidas krosenes vai legingus? Varbūt uz muguras kostīmam vajadzēja uzrakstu "Love"? Murgs.

Patiesībā viņa bija apģērbusies ļoti gaumīgi, atturīgi un eleganti.

10.jūl 2019 Atbildēt
Hi-hi

Piekrītu!!!

14.jūl 2019 Atbildēt
Elisa Meijere

varbūt ekspertei arī zināma taisnība par ģerbšanos. Taču svarīgāk tomēr ir izcelt to, ka viņa ir inteliģents un vienkārš cilvēks, kas ir strādājusi savā cienijamā profesijā, godprātīga un nav tendēta uz ārišķību un izrādīšanos kā zatlere un vējone. Kurām atšķirībā no šis kundzes intelekta bagāža 0, izglītība 0, galvā tukšums. kā tad labāk?

10.jūl 2019 Atbildēt
dzintra

labi teikts!bet ,kas attiecas uz Dubsku,lai viņa labāk paraugās spogulī pati uz sevi.Nav viņa nekāds stila paraugs un etalons.Levita ģērbjas ļoti labi.

10.jūl 2019 Atbildēt
Valda Benefelde atbilde dzintra

Varbūt vajadzēja džinsos, kā no suņubūdas? Tagad tādi modē.

10.jūl 2019 Atbildēt
Sandra Aldina atbilde Valda Benefelde

Tiešām - tāds stils tagad ir modē,kas simbolizē mūsdienu laikmetu. Tad atkal būtu kritika, kā tā varēja. Vajadzēja palīdzēt ar savu padomu tāda nozīmīgā brīdi, tagad visi gudri!

10.jūl 2019 Atbildēt
Sandra Aldina

Kā man patīk šis komentārs - pilnībā piekrītu. tās modes tendences nemaz visiem NEPIESTĀV. Ir cilvēki, kuri velk vienalga ko - vienmēr ir eleganti! Un tā ir personība!

10.jūl 2019 Atbildēt
Diduu

Ko nu Tu tur pļurksti, Elisa, Vējone ir pat ļoti intelektuāla, inteliģenta un eleganta.....,

10.jūl 2019 Atbildēt
Sandra Aldina

Diezin vai apģērba modelis atrisinās Valsts problēmas. Tieši šis griezums ,manuprāt, ir piemērots Andras Levitas kundzes personībai. Tomēr daudz labāk, nekā džinsi cauriem ceļiem....(protams mans subjektīvs lēmums).

10.jūl 2019 Atbildēt
Zita Munkevica

Levita kundze ir pati elegance , un ne jau Dubskai būs to apspriest, pašai jāmācās ģērbties,reizēm līdzinās papagailim !

10.jūl 2019 Atbildēt
Hi-hi

Piekrītu!!!

14.jūl 2019 Atbildēt
Daina Gibarte

Visi tie stila eksperti baigie pārgudreļi, Levita kundze normāla dāma, savam vecumam atbilstoši.

10.jūl 2019 Atbildēt
Ruta Rudzīte

Šī "eksperte" perfekti pārvalda etiķeti un ir ļoti pieklājīgi komentējusi arī iepriekšējo prezidentu ģērbšanās un apģērbu stilu.Un visi ir ieklausījušies un mainījušies...Neesiet piekasīgi!Spīdēs arī mūsu pirmais valsts pāris un būsim lepni par viņiem!

10.jūl 2019 Atbildēt
Hi-hi

Tieši tā. Šī experte varēja lietot savas smadzenes, bet es atsvaidzināšu viņas atmiņu : atrod pirmos foto no jebkuras Pirmās lēdijas prezidentūras sākumā un katrā atradīsim kaut ko, kā " nevajadzētu būt". Un pavisam drīz viss mainās: frizūras, make up, apģērbs ( tāpēc taču tiek algoti stilisti utt.). Salīdzinājumam, Levita kundze izskatījās satriecoši labi - eleganta un jaunā!

14.jūl 2019 Atbildēt
Diduu

Starp citu, cienītā, Žanna, kura šo komentāru nemaz nelasa, mode ir cikliska!

10.jūl 2019 Atbildēt
Alberts Brokāns

Sakiet ko gribat, bet padomju (krievu) laikos šādu kleitu es neesmu redzējis. Prezidenta kundze ir šarmanta, eleganta , izglītota un inteliģenta Latviete, kas upurēs savu mediķa karjeru Latvijas labā.

10.jūl 2019 Atbildēt
Arija DeWar

...mani tracina lasit shitas pargudras stilistes domas.Nav krievu laiki un katrs valkaa ko grib.Ar podzinam vai bez.Un visi nav iznireli, kas paradas paavu dranas, Ir vienkarshi cilveki.Ko nu...? Nebus vina rasha, stiliste!

10.jūl 2019 Atbildēt
Inese Svilans

Varbut Dubska neturas laikiem līdzi, jo tāds stils kāds bija Levita kundzei bija tipisks Anglijas karaļnama cienīga , neuzkrītoša elegance. Var saprast , ka padomju laika dzimusi Dubska nebūtu atpazinusi šo smalko un neukritoso eleganci, kas nav atkarīga no pēdējā modes kliedziena. Bet saprotams, ka padomju laiku stils ir vienīgais ar Dubska spēj salīdzināt !

11.jūl 2019 Atbildēt
Inese Svilans

Vispār būtu nokaunējusies tādus murgus paust ņemot vera, ka pati bija ieradusies Inaugurācijas pasākuma!

11.jūl 2019 Atbildēt
Elīna Zemīte

Ja nu stilistei pašai ir galvā Padomju laiki, tad tā ir viņas problēma ne Prezidenta kundzes problēma. Glīta, ne izlecoša ar īpašu šarmu Levita kundze.

11.jūl 2019 Atbildēt
Iveta Bite

Nu godīgi. Pirmā lēdija izskatās kā lauku pele. Tas ir pirmais. Ne velti saka satiec pēc aģērba pavadi pēc prāta

11.jūl 2019 Atbildēt
Diduu

Un kas ir otrais?

12.jūl 2019 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Ak, šie padlaiku pufaiku "eksperti" , rodas iespaids, ka tagad pieraduši pie humpalām un patiesu eleganci nemaz neatpazīst.DDD

11.jūl 2019 Atbildēt

Komentēt