Komentāri: Rūta Reinika veikalā piedzīvo situāciju, par kuru jābrīnās

Ingūna Leiste

Laikam neviens nav mācījis pieklājību un ētiku. Kā jūtās pārdevēja ,par to kāds padomā? Tāpēc jau ir tādas speciālas ūzlīmes.

17.mai 2019 Atbildēt
Anita Groholska

Nee nedrikst runat pa telefonu lielveikalos.Pienak pie kasem un tik runa,runa.Protams,ka trauce kasierem ,kuras diena apkalpo 500 un vairak pircejus.Nekauniba un neaudzinatiba,un veel raksta?Kauns.pretiga sieviete ne vira,ne bernu....un nav audzinata.Cienit vajag tos,kas dota bridi strada,ne sevi,kas savu iegribu del trauce citiem darbu.Pretigi

17.mai 2019 Atbildēt
Ronja

Nebiju domājusi,ka tā Reinika tik stulba. Izej ārā no veikala un pārzvani, ja tik svarīgi vai īsziņu nosūti, ka atzvanīsi vēlāk. Nē nu problēma!

17.mai 2019 Atbildēt
Ronja

Vecas meitas kaprīzes!

17.mai 2019 Atbildēt
Ainars Masionis

Es neko nesaku,ja runā pa mobīlo manā klātbūtnē klusiņām un neuzkrītoši .... bet daži to atļaujās darīt pievēršot citu cilvēku uzmanību jebkurā vietā!Ja man kādreiz sanāktu pacelt balsi,emociju vadīts,tad es nemaz neapvainotos uz pārdevēju un izietu no veikala ...

17.mai 2019 Atbildēt
Venta Brivkalne

Nav ko brīnīties. Saradies čupām tādas rūtas un reiņi, kuri iedomājas sevi par pasaules nabu, un domā, ka visiem ir jādzird viņu plarkšķēšana pa telefonu. Gan jau ka tas viss notika pietiekami skaļi, ja jau pārdevēja uz to reaģēja. Mani arī kaitina citu skaļa runāšana sabiedriskās vietās. Tā ir neaudzinātība un stulbums, un nekas vairāk.

17.mai 2019 Atbildēt
Imants Ronis

KĀDA VALSTS , TĀDI PAVALSTNIEKI .

17.mai 2019 Atbildēt
Jānis Padoms

Nu šitā lopu milda ka tavu mātīt un vēl tas pasistais zilbrālis ka viņu jupis.

Tātad tomēr to šmuckasti izsvieda no veikala.

Krievu laikā par mutes palaišanu vēl dabūtu pa snuķi, bet te redziet auklējās, jo tā tak esot salašņu salašņa.

Ko lai dara - esam mīkstpēdiņi un baidāmies tādus lopiņus aiztikt.

Nav ko žēlot šitos saucamos "slavenības" - te nesen mums bija viens lopa dēls un brēca, kā aizkauts āzis "jūs zinat kas es esmu"!

17.mai 2019 Atbildēt
Lusija Petersone

Es uzskatu ka tas ir stulbi!Tāpēc jau ir telefoni domāti lai varētu sazvanīt jebkurā laikā un vietā,un pie mums neaizliedz runāt ne busos,ne veikalos!Es piemēram pati negribu runāt kur daudz cilvēku un klusām atbildu ka pārzvanīšu,bet ir tādas lietas ka jānofotografē drēbes un jāaizsūta,vai jāpajautā vai patīk!Bet shopa darbinieces nekad nekad tādu neteiks jo klientam vienmēr ir taisnība,un ir interese lai klients-pircējs ir laimīgs!

22.mai 2019 Atbildēt

Komentēt