Meganas Mārklas tēva bijusī sieva brīdina: Nelaid viņu klāt dēlam!

© Scanpix

Megana Mārkla tikusi brīdināta, ka viņas jaundzimušā dēla iepazīšanās ar vectētiņu (Meganas tēvu) varētu būt bīstama. Ar šādu paziņojumu nāca klajā 75 gadus vecā Tomasa Mārkla pirmā sieva un vina divu bērnu māte, raksta The Mirror.

Roslina Mārkla uzskata, ka Megana izdarījusi pareizu izvēli, pārstājot kontaktēties ar Tomasu pēc viņa skandalozajām intervijām un publiskajiem uzbrukumiem karaliskajai ģimenei.

Bijusī sieva uzskata, ka 9 gadu kopdzīve ar Tomasu bijusi īsta elle. Viņš sievieti krāpis, apvainojis un pat atstājis bez naudas.

"Es ļoti labi pazīstu Tomasu un Megana būtu muļķe, ja ielaistu viņu savā dzīvē. Lai arī viņš tēlo labu tēvu, mūsu bērniem viņš nekad tāds nav bijis. Es to saku, jo raizējos par Meganu. Tomass bija briesmīgs tēvs. Kāpēc lai viņš būtu lielisks vectēvs Ārčijam," pauda sieviete, piebilstot, ka Tomass nekad nav redzējis savus abus mazdēlus.

Jāatgādina, ka Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazdēls princis Harijs ar sievu Meganu pagājušajā trešdienā pirmo reizi publiski parādīja savu pirmdien dzimušo dēlu, kuram dots vārds Ārčijs.

Slavenības

Reklāmas, kas daudzus cilvēkus "iegrūda" parādu jūgā līdz 2018.gadam, šodien ir vēsture, kas atkārtojas. Toreiz valdība pieņēmuma lēmumu aizliegt reklamēt ātrās aizņemšanās iespējas uz neadekvāti augstiem procentiem, kas mudināja paņemt naudu dzimšanas dienas svinībām, Ziemassvētku dāvanām un citām lietām, bez kā var iztikt.

Svarīgākais