Ļeontjevs slimības dēļ atcēlis koncertus

© F64 Photo Agency

Krievijas estrādes leģenda Valērijis Ļeontjevs vietnē Instagram atklājis, ka slimības dēļ viņam nācies atcelt ieplānotos koncertus.

"Dārgie draugi! Negaidiet preses minējumus - esmu saslimis, tādēļ esmu spiests pārcelt divus koncertus - Tverā un Ribisnkā. Taču neskumstiet, es atgriezīšos!" pauda Ļeontjevs.

Mākslinieka kvēlākie fani vēl viņam pēc iespējas ātrāk izveseļoties. Uz to Ļeontjevs atbildējis, ka ārstēšanās nolūkā izmanto medu un avenes.

Jāatzīmē, ka Ļeontjeva talanta cienītāji nesen bija noraizējušies par viņa izskatu. Izrādās, ka dziedātāju nebija skārušas veselības problēmas, tieši otrādi, viņa fani novēroja, ka viņš ir veicis plastiskās operācijas.

Krievu dziedātāja Nadežda Babkina vietnē Instagram ievietoja fotogrāfiju, kurā bija redzama kopā ar ekscentrisko dziedātāju. Fani nekautrējās norādīt, ka abas slavenības ar plastisko operāciju daudzumu, centieniem iegūt jauneklīgāku izskatu, ir nošāvušas greizi.

Jāatgādina, ka dziedātājs 19. martā svinēja 70. dzimšanas dienu.

Slavenības

Raidījuma "Kultūršoks" veidotāji jūtas aizskarti par režisora Alvja Hermaņa izteikumiem, kuros izskanēja pārmetumi LTV raidījumam, ka tas dienā, kad Ļvivā notika Krievijas raķešu triecienā nogalinātās Bazilēviču ģimenes (mammas/sievas un trīs meitu) bēres, palaidis ēterā raidījumu, veltītu krievu valodas lietošanas aizstāvībai Latvijas publiskajā telpā.

Svarīgākais