Jaroslavs Barišņikovs ar mīļoto vīrieti grib apprecēties Latvijā

© Lauris Aizupietis/F64 Photo Agency

Ekscentriskais Blogeris Jaroslavs Barišņikovs "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot" atklājis, ka ir gatavs ar savu mīļoto vīrieti Latvijā iestūrēt laulības ostā un veidot ģimeni.

Barišņikovs raidījumā atrāda glītu gredzentiņu un stāsta, ka viņa sirdsāķītis to viņam pasniedzis dzimšanas dienā. "Šī bija mana dāvana dzimšanas dienā. Ar piebildi, ka saderināšanās (gredzens) būs ar dimantu. Šis ir smaragda," skaidro Barišņikovs.

Blogeris atklāj, ka šis gredzens viņam ir mazliet par lielu, taču viņš saglabā pieklājību. Šobrīd starp abiem mīlniekiem valda sāncensība, kurš pasteigsies pirmais un otru bildinās. "Kad būs tas mirklis, tad viņš arī notiks," pārliecināts ir Barišņikovs.

Viņš uzsver, ka kopā ar dzīvesbiedru gribētu būt pirmais viendzimuma pāris Latvijā, kurš apprecas. "Man personīgi svarīgi ir tas, lai mūsu valstī kaut kas pamainās," norāda Barišņikovs. Ja blogeris kādreiz bija sapņojis doties prom no Latvijas un studēt ārzemēs, tad tagad viņš atzīst, ka ir kļuvis par savas valsts patriotu un vēlas te palikt, dibināt ģimeni.

Jāatgādina, ka Barišņikovu saista romantiskas attiecības ar Kārli Sīli, no kura viņš nākotnē gaida bildinājumu.

Svarīgākais