Kombuļu Inese pārdzīvo par Andri Kiviču un vēlas viņu apskaut

© facebook.com

Inese Saulīte jeb plašāk pazīstama kā Kombuļu Inese atklāj, ka ļoti pārdzīvo par visu, kas notiek mūziķa Andra Kiviča dzīvē. To viņa atklājusi Martas Martinsones materiālālā "Kombuļu Inese: Traki ieraudzīt cilvēku, kurš iet manās pēdās", izdevumā "Kas Jauns".

Inese nesaprot, kāpēc ar Andri Kiviču notiek tik daudz traku lietu, taču saskata paralēles ar sevi, sakot, ka iespējams trakums Kivičam pielipis no viņas, jo viņa esot "pirmsākums" tādām lietām.

Jāatgādina, ka iepriekš Inese kaila filmējās Rīgas centrā un tas sabiedrībā izraisīja lielu ažiotāžu.

Kompuļu Inese atklāj, ka pirms dažiem gadiem iepzina Kiviču personīgi un viņai ir labs iespaids par Andri, tāpēc viņa pārdzīvo par to, kas notiek viņa dzīvē tagad.

"Kivičam būs ļoti grūts periods. (..) Ja es Kiviču satiktu uz ielas, es viņu apķertu un pateiktu: "Kā es tevi saprotu!"" pauž Kombuļu Inese.

Jāatgādina, ka pēdējā laikā sabiedrības uzmanība jo īpaši pievērsta Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes attiecībām. Plašu rezonansi izraisīja Kiviča un Skulmes sarīkotā tiešraide, kur abi gandrīz kaili redzami vannā. Savukārt pēc tam kļuva zināms, ka par pāra attiecībām tiks veidots realitātes šovs, kurā skatītājiem būs iespēja uzzināt pikanta pāra dzīves detaļas.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.