Komentāri: Jakrins "airBaltic" lidmašīnā piedzīvo nepatīkamu situāciju

Kaspars Bergmanis

Kāpēc cilvēks pretendē uz to ko nav pasūtījis? Šaubos, ka Jākrins nezina, ka pastāv atšķirības starp econom un busness klases sēdvietām lidmašīnā. Tā tāda nekaunīga attieksme- es te ķipa cietējs.

8.jan 2019 Atbildēt
Jorģis

Skruļļainais cūkuģīmis varētu ļoteni iesūdzēt tiesā!

8.jan 2019 Atbildēt
Edgars Duks

Nabags - apdirsās un apmīzās vienlaicīgi?!?!

Iedzer Nanoūdeni un nomierinies, JĀkrin!!!

9.jan 2019 Atbildēt
Ralfieboy AtAccor

Ja vēlies lidot biznesa klasē tad pērc attiecīgu biļeti. Manuprāt Airbaltic te nekādi nav pie vainas. Ja nu vienīgi būtu aizvēruši priekškaru lai ekonomiskās klases pasažieri netraucē bizneses klases pasažierus ar neadekvātiem mēģinājumiem pastaigāties uz lidmašīnas salona priekšgalu.

9.jan 2019 Atbildēt
Zane Līvmane

Karma un zemes apaļuma teorija?

9.jan 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Gribi nopirkt labu māju bez kredīta un braukt ar glaunu auto, nekad dzīvē vairs nesatraucoties par benzīna cenām? Doties skaistākajos ceļojumos apkārt pasaulei, kamēr Latvijā drēgnais rudens un ziemas slapjdranķi? Piesakies loterijai caur šo saiti un piedalies PowerBall izlozē, kur Džekpots sasniedz 82 miljonu dolāru, goo.gl/kX177C Aizpildi biļeti, uzdāvinot sev visu laiku labāko dāvanu, tikko atnākušajā Jaunajā 2019.gadā!!! Starp citu - neaizmirsti izmantot brokera īpašo piedāvājumu!

9.jan 2019 Atbildēt
Aris Liepins

Gribu, Lelde, gribu! Visu, ko Tu te lērumiem spamo, gribu! Dod šurp!

9.jan 2019 Atbildēt
Lāsma Kalnozola

Jakrins laikam domā, ka viņa seja jau automātā nodrošina citādāku attieksmi. Nez, vai viņš tā satraucas par tiem cilvēkiem, kuri mokas ar RS piedāvāto pakalpojumu. Zeme ir apļa.

9.jan 2019 Atbildēt
Aris Liepins

Itin nemaz neskādē iepazīties ar aviosabiedrību noteikumiem. Tie attiecas arī uz biznesa klasi. It visās aviolīnijās, ar kurām līdz šim nācies lidot, ir stingri noteikts, ka vietās pie avārijas un pamata izejām nedrīkst atrasties nepilngadīgi, vecāki ar bērniem un cilvēki ar kustību ierobežojumiem. Kompānija Delta, piemēram, prasa arī angļu valodas prasmi. Tā nu sanāca, ka Air Baltic šis noteikums bija jāpilda kā apkalpei, tā Jakrina kungam.

9.jan 2019 Atbildēt

Komentēt