Atklāts, kāpēc Harija sieva tiek dēvēta par "vētru Meganu"

© SCANPIX

Lielbritānijas prinča Harija sieva pils kalpotāju vidū iemantojusi ne to labāko slavu. Kamēr tiek ziņots, ka pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ karalisko ģimeni pametuši vairāki kalpotāji, tikmēr Lielbritānijas mediji vēsta par to, kā Meganu dēvē viņas tiešie padotie.

Ir pagājuši tikai seši mēneši kopš ASV kinoaktrise Megana Mārkla uzskatāma par pilntiesīgu britu karaliskās ģimenes pārstāvi. Kopš kāzām ar Lielbritānijas princi Hariju Megana kalpotāju vidū iemantojusi ne to labāko slavu.

Jau pirms kāzām topošā sieva uzstājusi, ka vēlas dabūt visu, ko iecerējusi, bet tagad klajā nākuši vēl vairāki interesanti fakti. "The Mirror" vēsta, ka kalpotāju Harija sievu mēdzot dēvēt par "vētru Meganu". Viņa neskatoties ne uz ko ceļas piecos no rīta un sūta padotajiem īsziņas par dienas plāniem, kā arī lūdz padomu. Visi viņu uzskatot par ļoti lielu darbaholiķi.

Jau vēstīts, ka prinča Harija un Meganas kāzas notika šī gada 19.maijā. Pēc kāzām abi dēvējami par Saseksas hercogu un hercogieni. Zināms, ka nākamā gada pavasarī pasaulē nāks abu pirmdzimtais.

Svarīgākais