Komentāri: Stiliste: Ēdienu, ko ārzemēs dod suņiem, latvieši kāru muti apēd paši

jabis

piekrītu Dubskai, ka latviešiem izbaro to, ko ārzemēs pat suns neēstu, jo suņam jau mēslus nedod. Pašmāju nra Elita savus mīluļus baro ar Rītiņa sagatavotām cāļa filejām - kurš latvietis to neēstu? . Bet ar doggy konceptu gan daiļaviņa nokļūdījusies, vismaz es neesmu saticis nelatvieti, kas dotu suņam cilvēka barību.

17.okt 2018 Atbildēt
Elita

The doggie bag term was very common in the past, but in the last decade or so it has completely disappeared locally (Great Lakes region) to be replaced with "to go box". Kundzei jāizglītojas. To go box ir ļoti populāri, jo sevišķi ASV porcijas ģimenes restorānos ir milzīgas un cilvēki ēdienu ņem līdz un ēd. Zinu ģimenes, kuras neaizraujas ar ēst gatavošanu, ēd restorānos, otrā vakarā šādu ēdienu. Nevajadzētu vispārināt un savus gremošanas traucējumus analizēt nācijas līmenī.

17.okt 2018 Atbildēt
Babulis22

Kāds nezin,viņai kopš bērnības ir tā diagnoze vai tas kādā smalkā veikalā viņai galva durvīs iespiesta?

17.okt 2018 Atbildēt
Nellija Ko

Bet tā jau ebrejietes parasti uzvedas! Bezkaunība un necieņa pret līdzcilvēkiem (gojām) ir viņu otrā maize. Latvietes (-ši) nu gan parasti sabiedriskās vietās tā neuzvedas.

18.okt 2018 Atbildēt
jabis

toties latvieši par viņām taisa operas

19.okt 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

Un mums vel boree ka Hitlers bij mezhonis ar to genociidu... Kkad zhiids pats muti pievaldiit nespeej... Un tad briinas ka dabuu pa zobiem.

19.okt 2018 Atbildēt
Kоments

Latviešu suņi vismaz ēd tīru mantu.. Ja nav svaigs teļa gaļas mīkstums un sagriezts viegli norijamos gabalos, manējo pat klāt, pie tās blodiņas nedabūsi Gaļai jābūūt viegli sārtai un bez kāda pelēkuma. To viņš iesaka ešt mums pašiem. Tā arī ēsam, kas sunim paliek pāri.. Par tiem suņiem, gan nebija labs salīdzinājums, jo liels vairums no mūsu zemes iedzīvotājiem, arī uzskata, ka pat runājam suņu valodā. Ja ir suņu maltītes cieņa pie latviešiem, tad varbūt ari par to suņu valoodu, nav pārāk stipri pārspīlēts.? No malas tomēr ir labāk redzams.?

20.okt 2018 Atbildēt

Komentēt