Intara Busuļa brālis centīsies izlauzties slavas saulītē

© f64

Slavenā latviešu dziedātāja Intara Busuļa brālis Lauris Busulis lūkos izlauzties slavas saulītē, piedaloties šova “X Faktors” otrajā sezonā, raksta portāls “Skaties.lv”.

Lauris portālam atklāj, ka jau pērn brālis piedāvājis izmēģināt spēkus, bet toreiz viņš attiecies. Taču atkārtotam Intara uzaicinājumam 40 gadus vecais Lauris nav spējis atteikt. Intars pat brāli esot mudinājis apmeklēt vokālos treniņus, taču darba un ģimenes dēļ Laurim, kurš uz “X Faktors” skatuves kāps ar pseidonīmu Lauris Bush, tam neatliekot laika.

Lauris nenoliedz, ka ir dīvaini, ka Intars ir žūrijas loceklis, bet uzskata, ka radniecība viņam nesniegs papildu privilēģijas, jo brālis viņu vērtēšot vēl stingrāk.

Muzikālā ziņā Lauris nesaskata līdzības ar slaveno brāli, bet personības abiem gan ir līdzīgas. Tik tālu Lauris muzicē kopā ar draugiem, bet neslēpj, ka cer, ka Lauris Bush nonāks arī plašākas publikas redzes lokā.

Ikdienā Lauris strādā par ierīču elektriķi, par ko izlēmis kļūt jau pēc devītās klases. Pašam savs darbs patīkot un izvēli viņš nenožēlo.

Slavenības

Karaļnams ne reizi vien ir meklējis iespējas, kā attīstīt dažādas biznesa idejas, lai piepelnītos. Reiz nelaiķe karaliene Elizabete II atvēra savu krogu, nu viņas dēls karalis Čārlzs III nācis klajā ar savu ideju, kā nopelnīt, vēsta "The Sun".