Vaikule atklāj, kad beidzot Pugačova ieradīsies Jūrmalā

© Covi / Scanpix

Dziedātāja Laima Vaikule pastāstījusi kāpēc Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova šogad neieradās uz festivālu ''Laima. Rendezvous. Jūrmala – 2018'', ziņo Dni.ru.

Dīva vēlas, lai atvases braši izpeldās, bet vissiltākais ūdens Latvijas kūrortpilsētā būšot tieši vasaras pēdējā mēnesī.

Vaikule atklājusi, ka primadonna lēmumu neierasties uz festivālu Jūrmalā, kur viņa uz skatuves kāpa pērn, pieņēmusi lielākoties savu bērnu dēļ.

Dziedātāja īpaši Krievijas estrādes leģendu neesot aicinājusi uzstāties ''Rendezvous'', tomēr interesējusies par Pugačovas plāniem šovasar.

''Allai parādījusies alternatīva Jūrmalai - māja Kiprā,'' stāsta Vaikule. ''Lai gan lieki viņi tur grib triekties - tur mēdz būt auksti vēji, kuri sabojā visu apkārtesošo. To dēļ, varbūt, viņi ātrāk ieradīsies līdz Rīgas piekrastei. Es gaidīšu viņus!''

Izrādās, ka Pugačova plāno ierasties Jūrmalā vien augustā, pamatojoties ar rūpēm par saviem bērniem - dīva vēlas, lai atvases braši izpeldās, bet vissiltākais ūdens Latvijas kūrortpilsētā būšot tieši vasaras pēdējā mēnesī.

Kā zināms, Vaikules festivāls Jūrmalā norisinājās aizvadītajā nedēļas nogalē.